HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Kasım 2023 Salı Saat: 11:34

GELECEĞİN YILDIZ KIZLARI ARANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, sporu ve sporcuyu destekleyen önde gelen şirketlerden Ülker ile birlikte TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesini hayata geçiriyor. U15 Milli Takımı için futbolcu havuzunu genişletmek ve kız çocuklarına f
GELECEĞİN YILDIZ KIZLARI ARANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, sporu ve sporcuyu destekleyen önde gelen şirketlerden Ülker ile birlikte "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesini hayata geçiriyor. U15 Milli Takımı için futbolcu havuzunu genişletmek ve kız çocuklarına 'fırsat eşitliği' sunmak için tasarlanan projenin lansmanı  Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla yapıldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuya yönelik yaptığı açıklamada "Sürekliliği olan bir proje haline getirip yetenek havuzu oluşturacağız" dedi.

Ülker ile yapılan projenin Türk sporunun geleceği açısından önemine dikkat çeken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha sonra şunları kaydetti:

 "Ülker, Milli Takımlarımıza aşina ve geçmişte beraber birçok projeye imza attığımız bir partner olmanın ötesinde, bu topraklarda büyüyen her çocukta izi olan bir marka. Böyle bir marka ile U15 Kız Futbol Milli Takımı'nın futbolcu havuzunu geliştirerek, gençlerin hayallerini gerçekleştirecek olmak bizlere mutluluk veriyor. Özellikle kadınlarımız ve kadın futbolu adına önemli bir adım olan bu proje, Milli Takımımız için bir havuz oluşturma özelliğini taşıyor. TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları sürekliliği olan bir proje haline bürünerek, Türkiye Kadın Milli Takımı için yetenek havuzu oluşturacak. Bu kapsamda amacımız ve isteğimiz her yarı yıl tatilinde Ülker ile birlikte bir kamp düzenleyerek genç futbolcuların Milli Takım'la buluşmasını sağlamak ve gençlerin hayallerine ulaşmasına destek vermek."

 

 

Anahtar Kelimeler : GELECEĞİN, YILDIZ, KIZLARI, ARANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız