HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2023 Salı Saat: 13:03

İMARLI YOLLAR AÇILIYOR

  Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri imarlı yolları açmaya devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu yollara ulaşması için gece gündüz çalışan ekipler Evkaf mahallesi Menderes Sokak, Körfez sokak, Kırçiçeği sokak ve
İMARLI YOLLAR AÇILIYOR

 

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri imarlı yolları açmaya devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu yollara ulaşması için gece gündüz çalışan ekipler Evkaf mahallesi Menderes Sokak, Körfez sokak, Kırçiçeği sokak ve Meriç sokakta yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. 

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar  yeni yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların daha konforlu ve güvenli yollar kullanabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. 

   “KONFORLU YOLLARLA DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR OLUŞTURUYORUZ”

 Bu çalışmalar kapsamında Evkaf mahallesinde bulunan Menderes Sokak, Körfez Sokak, Kırçiçeği  Sokak ve Meriç Sokak gibi bölgelerde yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Fatsa Belediyesi olarak, şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım konforu yaşamasını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yollarımızı güzelleştirerek, hem trafik sorunlarını azaltmayı hem de mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmayı hedefliyoruz. Bu tür altyapı çalışmaları şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli olduğu ve Fatsa'mızın gelişimine katkı sağladığını belirtmek isterim. Ayrıca, vatandaşlarımızın bu çalışmalardan etkilenmemesi için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor ve işlerin hızla tamamlanmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : İMARLI, YOLLAR, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız