HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 15:20

CHP’DE FİRE! YILMAZ İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlık koltuğundaki değişim sonrası ülke genelindeki teşkilatlarda istifa sesleri gelmeye başladı.
CHP’DE  FİRE! YILMAZ İSTİFA  ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlık koltuğundaki değişim sonrası ülke genelindeki teşkilatlarda istifa sesleri gelmeye başladı.

Kurultay sürecinin sona ermesiyle birlikte yeni yönetimle birlikte çalışmak istemeyenler partiden ayrılmaya ya da kenara çekilmeye başladı.

Ordu’da da ilk istifa da CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz’dan geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, 6 yıldır yürüttüğü görevden istifa ettiğini belirten bir açıklama yaptı. Yılmaz, partideki yeni değişim sürecine yönelik bir ifade kullanmadı.

6 yıldır gurur duyduğu bir görevi yürüttüğünü belirten Yılmaz, bu süreçte yanında olan parti büyüklerine ve üyelere teşekkür ettiği mesajda şu iadelere yer verdi: “Yaklaşık 6 yıldır yönetim kurulu üyelerimle sürdürmüş olduğum Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığından bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Hayatım boyunca onur ve gurur duyacağım bir görev üstlendim. Partimizin Ordu siyasetinde üstüme düşen görevi elimden gelenin en iyisiyle yapmaya çalıştım.

Siyasette kadın temsiliyeti demokratik süreçlerde adalet ve eşitlik için kritik bir faktördür. Bu konuda farkındalığı artırmak ve kadın liderliğini teşvik etmek, toplumsal değişim açısından çok önemli bir adım olacaktır. Eşitlik bilinci geliştirilmelidir. Bu sorumluluk her bireyin görevidir.

Yola çıktığım günden beridir benden desteğini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, yönetim kurulu üyelerime, İl ve ilçe yönetimlerimize, ana kademe il ve ilçe yöneticilerimize, saha çalışmalarında bizlere destek veren tüm kadın üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’ya, MYK üyelerimize ve yol arkadaşlarım sevgili il Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bölge sorumlumuz Füsun Sökmez ‘e teşekkür ediyorum. Önceki dönem Genel Başkanımız Fatma Köse’ye ve MYK sorumlum Nurcihan Tomrukçu’ya teşekkür ediyorum.” (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)



 

Anahtar Kelimeler : CHP’DE, FİRE!, YILMAZ, İSTİFA, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız