HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2023 Perşembe Saat: 14:06

“SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol 10 Kasım Atatürkü anma günü nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. yıl d
“SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol 10 Kasım Atatürk'ü anma günü nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Gösterdiği istiklal ve bağımsızlık mücadelesinde Türk Milletine önderlik ederek, milletin desteğiyle zaferler elde eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk; kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış, milletinin gönlünde müstesna bir yer edinmiş, kahraman bir asker ve saygın bir liderdir.

Milletine duyduğu sarsılmaz inanca dayanarak verdiği mücadelesiyle tarihe iz bırakan Gazi Mustafa Kemal, “Giriştiğimiz büyük işlerde, milletimizin yüksek kabiliyet ve yüksek sağduyusu başlıca rehberimiz ve başarı kaynağımız olmuştur” sözleriyle milletine duyduğu güveni dile getirmiştir.

Fikirleri hala günümüzde yolumuzu aydınlatmaya devam eden Atatürk’ün en büyük ideali ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde tam bağımsız olarak yaşatmaktı. Bugün, bizler de Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizi gelecek nesillere taşıyabilmek için, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkılmalıdır. Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizlerden devralacaklarına, ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, mümtaz şahsiyetini, silah arkadaşlarını ve vatanı uğrunda canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Anahtar Kelimeler : “SAYGI, VE, RAHMETLE, ANIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız