HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2023 Perşembe Saat: 14:15

12 ADET SEMT SAHASI HİZMETE HAZIR

  Gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm kesimlere yönelik birçok proje hayata geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ilçeye kazandırdığı dev yatırımlar ile Altınordunun sporda da altın yılları başlıyor. Amatö
12 ADET SEMT SAHASI HİZMETE HAZIR

 

Gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm kesimlere yönelik birçok proje hayata geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ilçeye kazandırdığı dev yatırımlar ile Altınordu'nun sporda da altın yılları başlıyor. Amatör spor kulüpleri için de önemli bir altyapı olacak olan semt sahalarında mor beyaz efsanesinin yeni yıldızları da yetişecek.

Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 7’den 70’e tüm kesimlere hizmet verecek 12 adet Sentetik Çimli Semt Sahası yapımında sona gelindi. Kısa sürede hizmete sunulacak semt sahaları ile şehre 10.000 metrekare yeni spor alanı kazandırılıyor.

 

BU YATIRIMLAR 7’DEN 70’E HERKESE SPOR İMKANI SUNACAK

 

Altınordu Belediyesi, şehre kazandırdığı dev spor yatırımlarıyla şehrin spora olan ilgisini yeni kuşaklara aktaracak ve mor beyaz aşkını yeniden diriltecek.

Her gencin kendi semtlerinde rahatlıkla ve güvenle sportif faaliyetlerini yapabilmelerine imkân sunacak semt sahaları Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ve Spor toto teşkilat Başkanlığı hibesi ile hayata geçiriliyor. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü semt sahaları, kısa sürede hizmete açılacak. 

Öte yandan semt sahaları yanında İlçenin en büyük spor projesi olan “Altınordu Cumhuriyet Spor Kompleksi” başta olmak üzere, Geleneksel Sporlar Tesisi (Etnospor) ve Fitness Salonu projelerine de start verildi.

Gençler için; 24 saat açık olacak 1'i engelli kütüphanesi olmak üzere; 3 kütüphane, 2 etüt merkezi, 1 adet E-spor oyun salonu, Sanat Atölyesi, konservatuvarı ve Üniversite öğrencileri için ücretsiz çamaşırhanesi ile yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi ve Teknoloji Tasarım Atölyesi de açılış için gün sayarken gençlerin enerjisini ve potansiyelini sportif aktiviteler ile doğru yönde kullanabilecekleri yeni spor alanları da hizmete hazır.

Semt sahaları en çok gençleri sevindirdi. Kendi mahallelerinde güvenle standardı yüksek spor alanlarına kavuşmanın sevincini yaşayan gençler Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

BAŞKAN TÖREN “SADECE KLASİK ALTYAPI HİZMETLERİ DEĞİL ŞEHRE DEĞER KATACAK TÜM ALANLARDA ÖNEMLİ BİR MESAİ VERİYORUZ”

 

Yaşam boyu spor anlayışıyla her kesime sportif aktiviteler için imkanlar hazırlamanın gayretinde olduklarını söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Sadece klasik altyapı hizmetleri değil şehre değer katacak tüm alanlarda önemli bir mesai veriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımızın öncülüğünde, Altınordu’da var olan spor reformunu taçlandıracak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Spor tesislerimiz 7’den 70’e şehrimizin tüm kesimlerine hizmet verecek şekilde projelendirilmiştir.

Spor kültürünü yaşatma, yaygınlaştırma hedefi ve gelecek nesillerimizin bu kültürle yoğrulması amacıyla spor yatırımlarımıza hız verdik. Spora ve gençlere önem veren bir belediyecilik anlayışı ile spor kenti Altınordu için çalışıyoruz. Semt sahaları, spor alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları ile şehirde herkesin spor yapabileceği altyapıları oluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

--

Anahtar Kelimeler : 12, ADET, SEMT, SAHASI, HİZMETE, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız