HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2023 Perşembe Saat: 14:35

“BÜYÜK LİDERİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karlıbel mesajında;  “Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Ön
“BÜYÜK LİDERİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Karlıbel mesajında;  “Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 85’nci yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Bizler biliyoruz ki 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.

İstiklâlimize ve istikbâlimize kast eden iç ve dış düşmanlara karşı millet olarak birbirimize kenetlenmede, millî ve manevî değerlerimizi sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığımızda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir ve düşünceleri dün olduğu gibi bugün de bizlerin yolunu aydınlatmaktadır.

Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “BÜYÜK, LİDERİ, ŞÜKRANLA, ANIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız