HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Kasım 2023 Cuma Saat: 14:00

GELENEKSEL SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in tatillerde öğrencilere karne hediyesi olarak başlattığı ve geleneksel hale gelen SİNEMA GÜNLERİ 11 Kasım Cumartesi günü yeniden başlıyor. Tatillerde çocukların dinlenmelerine eğlenmel
GELENEKSEL SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in tatillerde öğrencilere karne hediyesi olarak başlattığı ve geleneksel hale gelen SİNEMA GÜNLERİ 11 Kasım Cumartesi günü yeniden başlıyor.

Tatillerde çocukların dinlenmelerine eğlenmelerine ve enerji depolamalarına katkı sağlayan Sinema Günleri, Durugöl Mahallesinde bulunan Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda 11-18 Kasım tarihlerinde her cumartesi çocuklarla buluşacak.

 

İLK SEANS 11 KASIM CUMARTESİ SAAT 14’DE

 

11 Kasım Cumartesi günü saat. 14’de ilk seans ile başlayacak sinema günleri 18 Kasım Cumartesi günü sona erecek. Film gösterimleri, cumartesi günleri tek seans olarak gerçekleşecek.

Okullara verilen ilk ara tatilin hemen ardından 11 Kasım Cumartesi günü Kaptan “Pengu 3 Ve Arkadaşları Buz Mandası Efsanesi” filmi ile başlayacak Sinema Günlerinde sırasıyla; “Bıcırıklar: Yeni Yuvamız”, “Mannu Çanakkale'de”, “Neşeli Çiftlik Tren Kalkıyor” ve Süper Aile filmlerinin gösterimi gerçekleştirilecek.

Tamamı vizyonda olan filmlerin gösterileceği Sinema Günleri etkinliği çeşitli aktiviteler, oyunlar ve yanı sıra Altınordu Belediyesinin ikramları ile çocuklara eğlenceli, keyifli ve renkli bir tatil yaşatacak.

 

BAŞKAN TÖREN “SEVGİLİ ÇOCUKLARIMIZI KIYMETLİ AİLELERİ İLE BİRLİKTE ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Sinema Günleri” etkinliğimize tüm çocuklarımızı kıymetli aileleri ile birlikte bekliyoruz” dedi.

Ara tatilde çocukları ödüllendirmek istediklerini belirten Başkan Tören, “çeşitli aktivitelerin de yer aldığı sinema Günleri etkinliğimizde sevgili çocuklarımız, o minicik dünyalarında hafızalarında unutulmaz anlar zamanlar ve hatıralar biriktirecekler. Çocuklarımız sinema keyfi yaşarken bir sosyal yaşam ve cazibe merkezi olan Trafik Eğitim Parkımızda onlara eşlik eden ailelerimiz de hoşça vakit geçirecekler.

Sinema Günlerinde buluşmak dileği ile tüm çocuklarımızın gönüllerince bir tatil diliyor, kıymetli ailelerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : GELENEKSEL, SİNEMA, GÜNLERİ, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız