HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2023 Pazar Saat: 18:59

ORDU'DA DOSTLUK VE KARDEŞLİK TURNUVASI

Ordu Samsun Giresun Sivas İllerimizde ki Üniversitelerimizde Okuyan Kazakistanlı Öğrencilerden oluşan Dörtlü Turnuva büyük ilgi gördü. Kazakistan Fahri Başkonsolosu
ORDU'DA DOSTLUK VE KARDEŞLİK TURNUVASI

Ordu Samsun Giresun Sivas İllerimizde ki Üniversitelerimizde Okuyan Kazakistanlı Öğrencilerden oluşan Dörtlü Turnuva büyük ilgi gördü.

Kazakistan Fahri Başkonsolosu Mahmut Akyol Konsolos Yardımcıları Fatih Galender Zengin, Av. Ali Kemal Şen ' in Önderliğinde Eski Klasman Hakemlerinden Ufuk Tonbul ve Serdar Yıldız Yönetiminde Ordu’da bir ilke daha imza atıldı.

Ordu'da, Kazakistan Fahri Konsolosluğu tarafından düzenlenen "Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası," 5 farklı ilde üniversitelerde eğitim gören Kazak öğrencileri bir araya getirdi.

Karşıyaka Spor Kompleksi'nde saat 11.00'de başlayan turnuvada, Kazakistan'dan gelen öğrenciler, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde okuyan öğrencilerle rekabet etme fırsatı buldu.

Turnuvanın ödül töreni ve destek sağlayanlara plaket takdimi aynı gün saat 16.00'da gerçekleştirildi. Turnuva sona erdikten sonra Kazak ve Türk öğrenciler, Ordu Hilton Oteli'nde bir araya gelerek düzenlenen kokteylde tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.

Öte yandan Kazakistan Cumhuriyeti’nin Türkiye Cumhuriyeti’ndeki olağanüstü ve tam yetkili Türkiye Büyük Elçisi Yerkebulen Sapıyev tarafından Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin’e gönderilen Teşekkür Belgesini de Kazakistan Fahri konsolosu Mahmut Akyol takdim etti. (Haber: Semra Gençosmanoğlu)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU'DA, DOSTLUK, VE, KARDEŞLİK, TURNUVASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız