HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2023 Pazar Saat: 19:00

ORDU’NUN YENİ AÇIK AVM’Sİ ŞEKİLLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in modern ve estetik bir kent hedefi doğrultusunda sürdürülen çalışmalarla Altınordu ilçesinde bulunan İsmet Paşa Caddesi yeni bir kimlik kazanıyor. Çalışmaların etap etap hı
ORDU’NUN YENİ AÇIK AVM’Sİ ŞEKİLLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in modern ve estetik bir kent hedefi doğrultusunda sürdürülen çalışmalarla Altınordu ilçesinde bulunan İsmet Paşa Caddesi yeni bir kimlik kazanıyor. Çalışmaların etap etap hızla sürdüğü İsmet Paşa’da zemin taşlarının da döşenmesi ile cadde şimdiden göz kamaştırıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Altınordu ilçesi Sırrı Paşa Caddesi’nde zemin iyileştirme ve cephe giydirme çalışması yaparak caddeyi adeta rengarenk bir açık AVM’ye dönüştüren Başkan Güler’in İsmet Paşa Caddesi’nin silüetini değiştirmek için başlattığı çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. İsmet Paşa Caddesi Zemin İyileştirme ve Aydınlatma Projesi kapsamında insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir kent oluşturmak adına 570 metre uzunluğunda 7 bin 400 metrekare alanda mineral yüzeyli taşla zemin kaplaması ve aydınlatma çalışması gerçekleştiriliyor.

ALTYAPI SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Proje kapsamında ilk olarak caddenin altyapısı sil baştan yenilendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) caddede 560 metre kanalizasyon hattı, 15 adet muayene bacası, 100 adet bina parsel bacası çalışması gerçekleştirdi. Muhtemel bir yağmurda su baskını yaşanmaması için caddenin yağmur suyu hatları da yenilenerek uzun ömürlü hale getirildi.

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI

Altyapının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına geçen ekipler taş döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Yapılan taş imalatları ile caddenin yeni görüntüsü de ortaya çıkmaya başladı. Projenin 1. ve 2. etabında taş döşeme ve ağaç dikim çalışmalarının da tamamlanmasıyla cadde modern ve estetik bir görünüme kavuştu.

3. etapta taş döşeme ve ağaçlandırma çalışmalarının da tamamlanasıyla caddede aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek cadde alt ve üst yapısı yenilenmiş, modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

 

ESNAFTAN ÇALIŞMALARA TAM NOT

 

Yıllardır bu çalışmayı özlemle beklediklerini ifade eden esnaflar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

Vatandaşlar, “30 yıldır beklenen özlemimiz sona eriyor. Yılların alt yapı sorununu Büyükşehir Belediyemiz çözdü. Gayet güzel bir çalışma oluyor. İnsanların konforu arttı. Cadde pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Bundan iyisi can sağlığı. Yapanlardan, emek verenlerden Allah razı olsun. Büyük ve gelecekte yapanların ismini yaşatacak olan bir hizmet. Herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmalarla cadde kendine has bir kimliğe kavuştu” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, YENİ, AÇIK, AVM’Sİ, ŞEKİLLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız