HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Kasım 2023 Pazar Saat: 19:03

VALİ EROL, KAMU ZİYARETLERİNDE

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla bir taraftan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, meslek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından yapılan ziyaretleri makamında kabul ederken, diğer t
VALİ EROL, KAMU ZİYARETLERİNDE

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla bir taraftan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, meslek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından yapılan ziyaretleri makamında kabul ederken, diğer taraftan da iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında Ordu Liman Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Ordu Liman Başkanı Alper Satılmış, Vali Erol’a Ordu Liman Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.

Ordu Gümrük Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Erol, Ordu Gümrük Müdürü Kadir Kutlu’dan kurumun faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Erol, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ordu İl Koordinatörlüğünü ziyaret ederek, TKDK Ordu İl Koordinatörü Berkay Çelik’den kurum çalışmaları, açılan proje çağrıları ve yapılan desteklemeler hakkında bir brifing aldı.

Ordu İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Muammer Erol, İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Nizamettin Açıkbaş’dan Laboratuvarda yapılan analizler ve faaliyetler hakkında brifing aldı.

Vali Muammer Erol, İlim Yayma Cemiyeti Ordu Şubesi, Ensar Vakfı Ordu Şubesi, Tügva Ordu İl Temsilciliği, Memur-Sen Ordu İl Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanlığı ile Ordu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’ne de iade-i ziyarette bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, KAMU, ZİYARETLERİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız