HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 11:50

ALTINORDU’DA HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “çocuk dostu şehir” mottosuyla çocukların eğitim hayatına ve sosyal yaşamına verdiği destekler hem çocukların hem de ailelerin yüzlerini güldürüyor. Çocukların eğitim süreçlerine ve
ALTINORDU’DA HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “çocuk dostu şehir” mottosuyla çocukların eğitim hayatına ve sosyal yaşamına verdiği destekler hem çocukların hem de ailelerin yüzlerini güldürüyor. Çocukların eğitim süreçlerine verdiği desteklerin yanı sıra ruhsal gelişimlerini de destekleyen Başkan Aşkın Tören’in şehre kazandırdığı Sinema Günleri muhteşem bir başlangıç yaptı.

Durugöl Mahallesinde bulunan Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen etkinlik 11 Kasım Cumartesi Kaptan “Pengu 3 ve Arkadaşları” ile start aldı. 12 Kasım Pazar günü ise “Bıcırıklar: Yeni Yuvamız” adlı film ile devam etti.

 GELENEKSEL SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

         Çocukları bir araya getiren, tanışıp kaynaşmalarına, eğlenip dinlenmelerine ve birlikte hareket edebilme iradelerini güçlendirmelerine katkı sağlayan etkinlik tatillerin vazgeçilmezi oldu. Mini bir şehir konseptinde olan ve misafirlerin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü Trafik Eğitim parkında çeşitli aktiviteler ile enerji depolayan çocuklar belediyenin ikramları eşliğinde yaşadıkları sinema keyfi ile de unutulmaz bir tatile imza atıyorlar. Çocuklara eşlik eden aileler ise Park içerisinde bulunan Durugöl Menekşe Kafe’de çocukları ve komşularıyla bir araya geliyor.

Hem etkinliği hem de Trafik Eğitim Parkını çok beğendiklerini belirten çocuklar ve aileleri Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 BAŞKAN TÖREN “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

         Başkan Aşkın Tören “çocuk gülerse dünya güler inancıyla çocuklarımızın yüzlerini güldürecek, onlara yaşama sevinci aşılayacak çeşitli etkinlikler ile destek veriyoruz. Çocuklarımızı hayatlarının her aşamasında desteklemeye, kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz ile sanatın birleştiriciliğinde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Kıymetli ailelerimizi de Trafik Eğitim parkımızda ağırlayarak hem ailece hem de komşularıyla bir arada olmalarına imkân sunuyoruz. Yoğun ilgileri için çocuklarımıza ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sinema Günleri Altınordu Durugöl mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkında 15-17 ve 18 Kasım tarihlerinde saat 14’de başlayacak film gösterimi ile devam edecek.

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, HER, ŞEY, ÇOCUKLAR, İÇİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız