HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:31

TAVLI’DAN ORDU GÜNLERİNE DAVET

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Ordu Günleri’nde Ünye de yerini aldı. Ünye’nin öne çıkan tarihi ve kültürel değerleri Ordu Günleri’nde tanıtılacak. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Sıla hasreti bitiyor, vuslat vakti geliyor.
TAVLI’DAN ORDU GÜNLERİNE DAVET

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Ordu Günleri’nde Ünye de yerini aldı. Ünye’nin öne çıkan tarihi ve kültürel değerleri Ordu Günleri’nde tanıtılacak. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Sıla hasreti bitiyor, vuslat vakti geliyor. Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Ordu Günleri’nde yerimizi alacağız. Ünye Belediyesi olarak İstanbul’daki hemşehrilerimizle hasret giderecek, hasbihal edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Ordu Günleri’ne bekliyoruz” dedi.

Ordu Valiliği’nin himayesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilecek olan Ordu Günleri başlıyor. İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Ordulular ve Orduyu merak edenler buluşacak. Ünye Belediyesi de bu büyük buluşma için tüm hazırlıklarını tamamladı.

4 gün sürecek olan Ordu Günleri’nde Ordu’ya özgü yöresel ürünler tanıtılacak. İlçeler hakkında tanıtımların da yapılacağı buluşmada Ünye’nin tarihi ve kültürel değerleri de tanıtılacak.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı organizasyon için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Dünyanın en önemli metropol şehirlerinden olan İstanbul’da bu kez Ordu konuşulacak. Ordu Günleri için Ünye Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ünyemizin öne çıkan yöresel ürünleri başta olmak üzere tarihi ve kültürel değerlerimiz Ordu Günleri’nde hemşehrilerimiz ve İstanbullular ile buluşacak. Bu önemli buluşmaya Ünye evimizin yer alacağı Ünyemize özgü bir konsept ile katılıyoruz. Her geçen yıl daha da geniş katılımla gerçekleştirilen Ordu Günleri bu yıl yine fark yaratacak. İstanbul Yenikapı Sahili etkinlik alanında İstanbul’daki hemşehrilerimizle hasret giderecek, hasbihal edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Ordu Günleri’ne bekliyoruz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : TAVLI’DAN, ORDU, GÜNLERİNE, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız