HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Kasım 2023 Salı Saat: 12:42

FATSA’DA YOL SEFERBERLİĞİ

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt seferberliği hız kesmeden devam ediyor.  En son Yenipazar mahallesinde sathi kaplama asfalt çalışması yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ek
FATSA’DA YOL SEFERBERLİĞİ

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt seferberliği hız kesmeden devam ediyor. 

En son Yenipazar mahallesinde sathi kaplama asfalt çalışması yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri son bir ayda Gölköy mahallesi Kösebucağı mahallesi, Bacanak mahallesi, Yukarıardıç mahallesi, Bozdağ mahallesi, Tepecik mahallesi, Uzundere mahallesi,  Kayaköy mahallesi, Yeşilköy  mahallesi, Yenipazarmahallesi, Kılıçlı mahallesi, Küpdüşen mahallesi, Tayalı mahallesi ve İslamdağ mahallelerinde toplamda 25 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler Mehmet Akif mahallesi ve Oluklu mahallesi bağlantı yolunda 3 kilometrelik sathi kaplama yol çalışmalarımız devam ediyor.

“HARCADIĞIMIZ HER EMEK HEMŞEHRİLERİMİZİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞTURMA ARZUSUNDAN”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa’mıza yaptımız her hizmet, bu uğurda harcadığımız her emek, harcadığımız her mesai, hemşehrilerimizi konforlu ulaşıma kavuşturma arzumuzdandır. Görev süremiz sona erene kadar kırsal mahallelerimizi konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmetiyle buluşturabilmek için ulaşım seferberliğimizi, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan hizmet anlayışımız ile birlik ve beraberlikten uzaklaşmadan, Fatsa’mız için 7/24 saat esaslı sürdüreceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YOL, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız