HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 14:16

TAVLI, YATIRIMLARI İNCELEDİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı devam eden çalışmaları yerinde incelerken mahalle ziyaretlerini de sürdürerek talepleri yerinde dinliyor. Başkan Tavlı Aydıntepe ve Ataköy mahallelerinde yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin mah
TAVLI, YATIRIMLARI İNCELEDİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı devam eden çalışmaları yerinde incelerken mahalle ziyaretlerini de sürdürerek talepleri yerinde dinliyor. Başkan Tavlı Aydıntepe ve Ataköy mahallelerinde yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle istişarede bulundu.

 “Vatandaşlarımıza hizmet yolculuğumuz gece gündüz devam ediyor” diyen Başkan Tavlı, sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Ünye Belediyesi ilçenin 85 mahallesinde ulaşımdan sosyal donatılara kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor. Ünye’nin geleceğine ilişkin yatırımları ve projeleri yakından takip eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediyecilik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi için mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor.

AYDINTEPE VE ATAKÖY’DE YAPILACAK ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte Aydıntepe ve Ataköy Mahallelerini ziyaret etti.

Muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Tavlı mahallelerde yapılacak çalışmalara ilişkin vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Tavlı, “Aydıntepe ve Ataköy Mahallelerimizi, AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan ve İlçe Başkan Yardımcımız Hüseyin İşçi ile birlikte ziyaret ederek; mahalle muhtarlarımız Mustafa Ustaoğlu, İsmet Keskin ve vatandaşlarımızla yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk” dedi.

BATIPARK VE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkan Tavlı Ünye’nin sosyal, kültürel ve turizm alanında hizmet verecek olan Batıpark alanında da incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tavlı, “Projemiz planladığımız şekilde hızla ilerliyor” açıklamasında bulundu.

Ünye’ye değer katacak bir diğer proje olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda da incelemelerde bulunan Başkan Tavlı, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Türk Hamamı ve Sauna gibi çok sayıda donatı bulunan kompleksimizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İlçemize değer katacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

ÇINARLIK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA İSTİŞARE

Başkan Tavlı, yatırımlara ilişkin yaptığı incelemelerin ardından Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek akşam sohbetinde bulundu. Batı Florya Sitesi’nde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tavlı, “AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan, Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir ve Mahalle Muhtarımız Ahmet Koç ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya gelerek, mahallemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Kıymetli hemşehrilerime güleryüzleri ve misafirperverlikleri ile iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Ahmet koç ve Mahalle sakinleri Başkan Tavlı’ya mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

 

Anahtar Kelimeler : TAVLI, YATIRIMLARI, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız