Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
ZENGİN: TÜM PLATFORMLARDA MÜCADELEYE DEVAM

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, tüm platformlarda her zaman mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Temel hedeflerinin çalışanların yoksulluk sınırının üzerinde bir maaş almalarını sağlamak olduğunu belirten Zengin, çalışanların hakkı için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.
Toplu sözleşme fiyaskosunun ardından Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen çalışanların temel talepleri için tüm platformlarda mücadelesini veriyor diyen Zengin, “Temel hedefimiz yoksulluk sınırı üstünde bir maaştır.
"Mutlu Çalışan Mutlu Türkiye” idealini gerçekleştirebileceğimiz bir çalışma hayatının tesis edilmesidir. TBMM ve Bakanlıklar başta olmak üzere çalışanların hakkı için mücadelemiz tüm platformlarda devam etmektedir” dedi.
Yapılan bu mücadelelerine tüm çalışanların katılmasını bekliyoruz diyen Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin “Memurun Hakkını Heba Edenleri Sosyal Medya Trollüğünden Öte Geçemeyenleri Değil, Güven Kapısı, Gerçek Sendikacılığın Adresi TÜRK SAĞLIK-SEN'İ tercih edin diyoruz” diye konuştu.