HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2023 Perşembe Saat: 12:32

KABATAŞ’IN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş ilçesinin ulaşım konforunu artırıyor. İlçenin Belen-Kuzköy Mahallesi bağlantısı ile Elbey Mahallesi Kurburnu bağlantısında asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler vatandaşlara konforlu ulaşımın
KABATAŞ’IN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş ilçesinin ulaşım konforunu artırıyor. İlçenin Belen-Kuzköy Mahallesi bağlantısı ile Elbey Mahallesi Kurburnu bağlantısında asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını açtı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği ulaşım seferberliği çerçevesinde mahalle ve grup yolları standardı yüksek bir yapıya kavuşuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Kabataş’ta iki ayrı bağlantı yolunda tamamlandığı asfalt çalışmaları ile yılların özlemine son verdi.

 

 

GÖLKÖY VE ÇATALPINAR’A DA ULAŞIM SAĞLIYOR

 

 

Gölköy ve Çatalpınar’a da ulaşım sağlayan toplam 8,5 km’lik iki ayrı bağlantı yolunda çalışmalar tamamlandı.

Kabataş ilçesinin iki büyük mahallesini birbirine bağlayan 4 km uzunluğundaki Belen-Kuzköy bağlantısında asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Gölköy ilçesinin Güzelyurt ve Direkli Mahallelerine de bağlantı sağlayan yolu modern bir görünüme kavuşturdu. Yine Elbey Mahallesi Kuşburnu bağlantısında da 4,5 km’lik yolda çalışmalarını tamamlayan ekipler, vatandaşlara Alankent üzerinden Çatalpınar ilçesine konforlu ulaşım imkanı sundu.

 

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

 

Uzun yıllardır bekledikleri yol hasretinin son bulduğunu ve toz, topraktan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

Çalışmaları memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, “Yıllardır özlemle beklediğimiz hizmet gerçeğe dönüştü. Kabataş’ın mahallelerinin yanı sıra Gölköy ve Çatalpınar’a da ulaşım sağlayabildiğimiz grup yollarımızın konforu arttı. Sesimize kulak veren Başkanımız Hilmi Güler ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : KABATAŞ’IN, ULAŞIM, KONFORU, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız