HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2023 Perşembe Saat: 14:01

BÜYÜKŞEHİR FARK YARATIYOR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri Evde Sağlık Hizmeti Projesi kapsamında sağlık ekibi eşliğinde sisteme kayıtlı bulunan hastaların evlerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyarette vatandaşların tansiyon, şeker gibi birinci basamak sağl
BÜYÜKŞEHİR FARK YARATIYOR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri Evde Sağlık Hizmeti Projesi kapsamında sağlık ekibi eşliğinde sisteme kayıtlı bulunan hastaların evlerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyarette vatandaşların tansiyon, şeker gibi birinci basamak sağlık kontrolleri yapılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlı vatandaşlara evde sağlık hizmeti ile farkını ortaya koyuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle sosyal belediyecilikte her gün halkasına yeni bir zincir ekleyen Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her an yardımına koşarak yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

SAĞLIK KONTROLLERİ YAPILIYOR

Pek çok sosyal proje ile 7’den 70’e gönüllere dokunan Büyükşehir Belediyesi bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlı vatandaşlara giyim, gıda, ev eşyası, sıcak yemek, ulaşım gibi yardımların yanı sıra evde sağlık hizmeti de veriyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Evde Sağlık Hizmeti Projesi kapsamında sağlık ekibi eşliğinde sisteme kayıtlı bulunan hastaların evlerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyarette vatandaşların tansiyon, şeker gibi birinci basamak sağlık kontrolleri yapılıyor. Farklı bir şikâyet konusunda ise hastanelerin hangi bölümüne başvurmaları konusunda bilgilendirmelerde bulunuluyor.

ENGELSİZ TAKSİ HİZMETİ İLE HASTANELERE ULAŞTIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi sadece evde sağlık hizmeti ile sınırlı kalmıyor. Yaş almış, engelli ve hasta vatandaşların kurum ve kuruluşlara ulaştırılması için kullanılan Engelsiz Taksi hizmeti de devreye giriyor. Gerekli duyulduğunda Engelsiz Taksi hizmeti ile vatandaşlar sağlık kuruluşlarına götürülüyor. İşlemleri biten vatandaşlar yine aynı hizmet ile evlerine tekrar bırakılıyor. 

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, FARK, YARATIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız