HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Kasım 2023 Cuma Saat: 12:53

FUARIN GÖZDESİ ALTINORDU

İstanbul Yeni Kapı Sahili Etkinlik alanında 12’incisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’ne kırmızı beyaz renkleri ve takdir toplayan içeriği ile Altınordu Belediyesi Standı damga vurdu. Altınordu Belediyesi etkinlikte faaliyetlerini sergi
FUARIN GÖZDESİ ALTINORDU

İstanbul Yeni Kapı Sahili Etkinlik alanında 12’incisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’ne kırmızı beyaz renkleri ve takdir toplayan içeriği ile Altınordu Belediyesi Standı damga vurdu. Altınordu Belediyesi etkinlikte faaliyetlerini sergileyip, hizmetlerini anlatırken, bölgenin yöresel lezzetlerini de ziyaretçilere tattırıyor.

Ordu’nun kültürü, tarihi, doğası, yöresel lezzetleri ve tüm renkleriyle İstanbul’a taşındığı Ordu Günleri etkinliği 16 Kasım Perşembe günü düzenlenen resmi açılış töreniyle start aldı. Başkan Aşkın Tören, etkinliğin başlamasıyla yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Altınordu Belediyesi Standında misafirlerini bizzat ağırladı. Başkan Tören belediye tarafından üretilen ve her kesimden büyük beğeni toplayan fındıklı, dağ çilekli, kivili, üzümlü kahve ve organik elma sularını ziyaretçilerine ikram ediyor.

Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve İstanbul’da sıla hasreti çeken Ordulular başta olmak üzere her kesimden ziyaretçilerini Altınordu Belediyesi standında ağırlayan Başkan Aşkın Tören, “Ordu, Altınordu ailemizin gurbetteki diğer yarısı olan kıymetli hemşehrilerimiz ve değerli misafirlerimiz ile İstanbul’da buluşmanın, özlem giderip kucaklaşmanın  mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Tören “Standımıza yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. En büyük gücümüz birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir. Bu tür etkinlikler aramızdaki bağların kuvvetlenip perçinlenmesine vesile olmaktadır. 19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek Ordu Tanıtım Günleri’ne, Altınordu Belediyesi Standımıza kıymetli hemşehrilerimizi ve tüm İstanbulluları bekliyoruz” diye konuştu.

 

Yeni nesil Belediyecilik anlayışıyla inovatif uygulamaları hayata geçiren Altınordu Belediyesi sanal gerçeklikle sılayı İstanbul’a taşıyarak 12.’cisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günlerine de damgasını vurdu. Etkinliğin ilk anından itibaren katılımcıların uğrak noktası olan Altınordu Belediyesi standında “VR Altınordu Projesi” şehrin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor.

Ziyaretçiler VR ile Ordu'nun şelalelerinde derelerinde uçsuz bucaksız yaylalarında, tarihi turistik yerlerinde ve Altınordu'nun sokaklarında gerçeklik hissi yaşatan bir gezinti gerçekleştiriyorlar. Gelenekle geleceği buluşturan teknoloji sayesinde fuara katılanlar hem sıla özlemlerini giderdiler hem de unutulmaz anlar yaşadılar. Ordu’yu Altınordu’yu, şehrin kalabalık caddelerini, tarihini anlatan semtlerini sanal gerçeklik gözlüğü ile gezme fırsatı yakalayıp memleket hasretini giderenler Altınordu Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

Ordu Tanıtım Günleri Fuarı Yenikapı sahili etkinlik alanında 19 Kasım Pazar akşam saatlerine kadar devam edecek.

 

Anahtar Kelimeler : FUARIN, GÖZDESİ, ALTINORDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız