HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 12:26

BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

Gurbette yaşayan Orduluların sıla özlemini bir nebze de olsun gidermek ve Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul’da bu yıl 12’incisi gerçekleşen Ordu Tanıtım Günleri kapsamında hemşerileriyle buluşan Ordu Büyükşehi
BAŞKAN GÜLER’E SEVGİ SELİ

Gurbette yaşayan Orduluların sıla özlemini bir nebze de olsun gidermek ve Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul’da bu yıl 12’incisi gerçekleşen Ordu Tanıtım Günleri kapsamında hemşerileriyle buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

         Yenikapı Sahili Etkinlik Alanında gerçekleştirilen ve yüzbinlerce Orduluyu bir araya getiren etkinliklerin 2. gününde de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sevgi seliyle karşı karşıya kaldı. Tüm etkinlik alanını gezen ve vatandaşların ilgisine kayıtsız kalmayan Başkan Güler, her biriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Televizyonlarında ilgi gösterdiği Başkan Güler, ulusal ve yerel kanallara demeçler verdi.

  TANITIM GÜNLERİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

         “Ordu Tanıtım Günleri” bir yandan da önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ordu Tanıtım Günleri’ni ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler eşlik etti. Heyet alanda yer alan ilçe belediyeleri ile çeşitli kurum ve kuruluşların yer aldığı stantları gezdi. Büyükşehir Belediyesinin stantlarını da ziyaret eden heyete Başkan Güler, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 OBBKT “ORDU GÜNLERİNİN” RENGİ OLDU

         Ordu Büyükşehir Belediyesi standında oyunlar sergileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) etkinliklerin merkezi oldu. Doğaçlama gerçekleşen ve seyircinin katılımı ile sahnelenen gösterilerde Ordu’nun tarihi ve turistik mekanları eğlenceli bir dil ile anlatıldı. Gösterilere vatandaşında ilgisi yoğun olurken festival ise OBBKT ile renklendi.

 BÜYÜKŞEHİR STANDI ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ

         Öte yandan etkinlik boyunca Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Stantta vatandaşlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar gösterilirken, fındık, Kybele çikolatası ve çorba ikramlarının yanı sıra çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da günün belli saatlerinde stant önünde düzenlediği konserlerle Ordu Tanıtım Günleri’ni daha da eğlenceli hale getiriyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’E, SEVGİ, SELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız