HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2023 Pazar Saat: 12:10

BÜYÜKŞEHİRDEN GÜLYALI’YA MODERN PARK

Turnasuyu Mahallesi’nde denize ve ırmağa sıfır konumda bulunan mesire alanında çalışmalarda sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği park ve yeşil alan çalışmalarına 19 ilçede
BÜYÜKŞEHİRDEN GÜLYALI’YA MODERN PARK

Turnasuyu Mahallesi’nde denize ve ırmağa sıfır konumda bulunan mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği park ve yeşil alan çalışmalarına 19 ilçede devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği denize sıfır konumda modern bir mesire alanı ve park inşaatı başladı.

Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla ilçelere değer katıyor. Her alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını da her geçen gün arttırıyor. Birçok ilçede olduğu gibi Gülyalı ilçesinde de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallerinden Turnasuyu Mahallesi’nde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

DENİZ KIYISINDA 6 DÖNÜM ALANDA UYGULANIYOR

Gülyalı ilçesi, Turnasuyu Mahallesi’nde denize sıfır bir noktada çalışmaların başladığı mesire ve park alanı yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Ağaçlık bir alan içirişinde hayata geçirilen projede yaya yolu, yeşil alanlar, kent mobilyaları, aydınlatma direkleri, büfe, mescit, WC, soyunma kabinleri, otopark ve teras yer alacak. Altyapısı ve fiziki imkânları tamamlanan bu mesire alanı ile vatandaşlar artık geniş bir alanda deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik yapabilme hem de denize girme imkânına kavuşacak.

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

 Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahalle sakinlerinin heyecanla beklediği çalışmalar, aynı zamanda il dışından gelenler için de güzel bir alternatif alan olacak. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışma için ekipler yoğun mesai harcıyor.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİRDEN, GÜLYALI’YA, MODERN, PARK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız