HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 12:52

FATSA’DA İŞLER YOLUNDA

TFF 3.Lig 3.grupda mücadele eden Fatsa Belediyespor’un deplasmanda oynanan maçta rakibi Akhisarspor’u 1-0 yenmesi camiada sevinç yaşattı.                 Fatsa Belediyespor teknik patronu Murat Parlak konuya yönelik Fatsa Belediy
FATSA’DA İŞLER YOLUNDA

TFF 3.Lig 3.grupda mücadele eden Fatsa Belediyespor’un deplasmanda oynanan maçta rakibi Akhisarspor’u 1-0 yenmesi camiada sevinç yaşattı.

                Fatsa Belediyespor teknik patronu Murat Parlak konuya yönelik Fatsa Belediyespor sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çok zor şartlarda çok özel bir galibiyet aldık. Bizim açımızdan çok şansız bir maç başlangıcı oldu. Maçın 10.dakikasında iki hafta önce dört gol atan oyuncumuz Hakan Aydın’ın maalesef köprücük kemiği kırıldı. Hemen sonrasında Abdulkadir Özdemir’in sakatlanması ile 15. Dakikada 2 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldık ve oyuna yalnızca bir kez müdahale etme şansımız kaldı. Takım olmanın, oyuncu rotasyonun, bütün oyuncularımızın hazır olmasının önemini bir kez daha gördük.

                Maç boyunca çok dikkatliydik ön alan baskısını iyi yaptık. Ceza sahamıza rakibi yaklaştırmadık, kalemizde yanlızca 1 pozisyon vererek maçı bitirdik. İkinci golü atacak farkı artıracak pozisyonları da yakaladık.6 haftadır mağlup olmayan, son iki maçını kazanan, her yerde her takımı yenmek için oynayan, futbolun doğrularını yapan oyuncularımla gurur duyuyorum.

                Bu galibiyet Ordu’yu ve Fatsa’yı kalbi bizimle atan bütün taraftarlarımıza e sahalara güçlü döneceğine inandığımız Hakan Aydın’a armağan olsun.”

                Öte yandan Fatsa Belediyespor aldığı bu galibiyet sonrası 18 puanla Play-Off hattının içerisinde yer  aldı.

               

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, İŞLER, YOLUNDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız