HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 13:04

ŞEYHOĞLU: SINAVA KARŞIYIZ!

Türk Eğitim Sen Ordu Şubesi Başkanı Metin Şeyhoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kariyer basamakları sınavına girecek olan meslektaşlarına başarılar diledi. Sınava karşı olduklarına dikkat çeken Başkan Şeyhoğlu, a
ŞEYHOĞLU: SINAVA KARŞIYIZ!

Türk Eğitim Sen Ordu Şubesi Başkanı Metin Şeyhoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kariyer basamakları sınavına girecek olan meslektaşlarına başarılar diledi.

Sınava karşı olduklarına dikkat çeken Başkan Şeyhoğlu, açıklamasında; “Geçen yıl bu sınav yapılmadan önce bazı sendikalar eylem birlikteliği (!) yapmış bunun üzerinden gündem siyasete kadar dayanmıştı.

Anayasa mahkemesine dava açtık diyen ( balon olduğu ortaya çıktı ) , "Başöğretmen Atatürk asla böyle ünvanı kabul etmeyiz" diyen, Mahkeme önünde şov yaparak bileklerine kelepçe taktıran aktör ve figüranlarının hepsi koşarak sınava girdiler.

Hepsi kazandı ve hatta birçoğu Başöğretmen ünvanı kullanmaya başladılar. Seçim öncesi kimlerin neyi amaçladığını ve provokasyonlarını çok iyi hatırlıyoruz. Hatta bu güruh seçim sonrasına yönelik yönetici listelerini de oluşturmuştu” dedi.

Şeyhoğlu, şöyle devam etti; “Şimdi bunların hepsini kenara koyuyor ve bu güne geliyorum. Yarın yapılacak sınava dair bırakın eylemi en ufak bir hareket gördünüz mü dünün cevval (!) sendikalarından?

Ne değişti? Sınava girdiniz hepiniz kazandınız olay bitti değil mi? Sonuç; Türk Eğitim Sen 2005 ten bu yana sınava karşı olmanın mücadelesini her platformda vermiştir. ( Eylem, yargı, çalıştay raporları v.s )

Evet sınava karşıyız ve bu ucube uygulamaya son verdireceğiz. Mücadele sezonluk olmaz sonuç alıncaya kadar devam eder. Edeceğiz de” Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU

 

Anahtar Kelimeler : ŞEYHOĞLU:, SINAVA, KARŞIYIZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız