HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:42

“ORDUMUZ, ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR”

Ordunun, Altınordunun yeşiliyle, mavisiyle, eşsiz lezzetleri ve tüm renkleriyle İstanbul’a taşındığı 12. Ordu Tanıtım Günleri sona erdi.                 Altınordu Belediyesi Standa misafirlere ikram edilen ve tadan herkesin
“ORDUMUZ, ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR”

Ordu'nun, Altınordu'nun yeşiliyle, mavisiyle, eşsiz lezzetleri ve tüm renkleriyle İstanbul’a taşındığı 12. Ordu Tanıtım Günleri sona erdi.

                Altınordu Belediyesi Standa misafirlere ikram edilen ve tadan herkesin büyük beğenisini kazanan fındıklı, dağ çilekli, kivili, üzümlü kahveleri, belediyenin üretimi organik elma suları yanı sıra nitelikli içeriği ve tematik formuyla fuara damgasını vurdu.

                Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İstanbul Yeni Kapı Sahili etkinlik alanında 4 gün boyunca devam eden Ordu Tanıtım Günlerinde ziyaretçi akınına uğrayan Altınordu Belediyesi standında gurbetteki binlerce Ordulu hemşehrisinin yanı sıra birçok siyasetçi, işadamı ve sporcuyu da ağırlayarak yoğun katılımlı bir etkinliği geride bıraktı.

Misafirlerini, eşi Ayfer Tören ile birlikte ağırlayan Başkan Tören, konuklara belediyenin yatırım proje ve hizmetler ile ilgili bilgi verirken her biriyle de ayrı ayrı fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

                Başkan Tören, ulusal ve yerel birçok basın kuruluşuna verdiği mülakatlar ile Altınordu’da yürütülen çalışma proje ve hizmetleri anlatırken, şehrin tanıtımı noktasında da çalışmalarını fuar boyunca devam ettirdi.

 Altınordu Belediyesi Standının ziyaretçi akınına uğradığını ifade eden Başkan Tören, “Bu yıl ki tematik standımızdaki formumuz, Türkiye cumhuriyeti devletimizin Türkiye yüzyılı perspektifinden yola çıkarak şehrimizin kadim Anadolu  irfanının değerleriyle mayalanmış özelliklerini, güzelliklerini öte yandan mutfağını folklorunu hemşehrilerimize sunduğumuz, misafirlerimize tanıttığımız ve şehrimizi turistik açıdan ziyaret edilecek yerler arasında görmeleri adına gezi rotalarımızı, inanç rotalarımızı, gastronomi rotalarımızı ve tüm zenginliklerimizi değerlerimizi anlattığımız çok yoğun ilgiyle karşılaştığımız bir festival oldu." dedi. Başkan Tören, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : “ORDUMUZ, ÇOK, ÖZEL, BİR, ŞEHİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız