HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:49

TORUN: BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun; Çevre Dernekleri ve halkımızın sergiledikleri bu bilinçli duruşun sonuna kadar yanında olduklarını belirtti.      Doğaya zarar verecek olan maden ocaklarına karşı birlikte tepki göstermenin önemine dik
TORUN: BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun; Çevre Dernekleri ve halkımızın sergiledikleri bu bilinçli duruşun sonuna kadar yanında olduklarını belirtti.     

Doğaya zarar verecek olan maden ocaklarına karşı birlikte tepki göstermenin önemine dikkat çeken Torun,“ Ordumuzun eşsiz ormanlarına, tarım arazilerimize ve temiz su kaynaklarımıza göz koyanlar Fatsa ve Ünye’de olduğu gibi hemşerilerimizin direnişiyle karşılaştılar. Ulubey, Gölköy ve Mesudiye’ye onarılması imkânsız zararlar verecek olan maden ocaklarına karşı çıkan Orduluların yanındayız.” diye konuştu.

Doğaya zarar verecek olan maden ocaklarına karşı birlikte tepki göstermenin önemine dikkat çeken Milletvekili Torun “Şehrimizde girişilen katliamı yargıya taşıyan ve direnişi örgütleyen Ordu Çevre Derneği ve Mesudiye Çevre Derneği’ne teşekkür ediyorum. Fatsa ve Ünye’de katliam yapmaya kalkışan siyanür projelerine nasıl geçit vermediysek, yine hemşerilerimiz ile dayanışma içerisinde bu yıkım projelerine izin vermeyeceğiz. Şehrimizin taşına, toprağına, suyuna ve havasına sahip çıkmak zorundayız. Çocuklarımıza yaşanır bir Ordu bırakmak için elimizi taşın altına koyacağız. Yatırım adı altında gerçekleştirilmek istenen talana karşı siper olmaya devam edeceğiz. Toprağın altından da üstünden de elinizi çekin! Bu hoyratlığa son verin. Toprağın üstü altından değerlidir.” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : TORUN:, BİZ, BİRLİKTE, GÜÇLÜYÜZ.

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız