HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 14:51

OBB, ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştür
OBB, ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştürülüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor. Bu kapsamda Kabataş ilçesine bağlı Beylerli Mahallesi’nde başlatılan 1,7 km’lik sathi asfalt çalışması tamamlandı.

1,7 KM’LİK ÇALIŞMA TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabataş ilçesine bağlı Beylerli Mahallesine ulaşım sağlayan 1,7 km’lik yolda başlattığı çalışmayı tamamladı. Gerçekleştirilen çalışma ile Köy içi ve Emirli Mevkilerini birbirine bağlayan bağlantı yolu standardı yüksek konforlu bir ulaşıma kavuşmuş oldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışma nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Beylerli Mahalle Muhtarı Turan Batır, Yılların hayalinin gerçeğe dönüştüğünü görmekten son derece memnun olduğunu söyledi.

Mahalle Muhtarı Batır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır buranın asfaltlanmasını istiyorduk. Başkanımız sağ olsun bizim bu mağduriyetimize kayıtsız kalmadı. Hayalimizi gerçeğe dönüştürdü. Kısa süre önce başlayan çalışma bugün tamamlandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : OBB, ASFALTTA, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız