Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
BU PARKTA YOK YOK!

Ordu Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde denize sıfır konumda hayata geçirilen Cumhuriyet Engelsizler Parkı Projesi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Her yaştan vatandaşın vakit geçirebileceği alan mahalle sakinlerinin uğrak noktası oldu.
Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla ilçelere değer katmaya devam ediyor. Her alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını da her geçen gün arttırıyor.
Bu kapsamda Altınordu ilçesinde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 20 dönüm bataklık alan yapılan çalışmalar ile yeni bir sosyal donatı alanına dönüştürdü. Cumhuriyet Mahallesi’nde deniz kıyısına yakın bir yerde, engelli vatandaşların kullanımı içinde dizayn edilmiş eşine rastlanmayacak yeni mekânın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
“BURASI ÖNCEDEN BATAKLIKTI”
Mahallede yapılan çalışmayı değerlendiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan, öncesinde bataklık bir alanın şimdi mahalle sakinlerinin yeni yaşam alanı olduğuna dikkat çekti.
Muhtar Uğur Özcan şöyle konuştu:
“Mahallemiz 40 yıllık bir mahalle. Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Başkanımız olmadan önce burası bataklıktı. Şimdi buraya insanlar geliyor. Mahalle sakinlerimizin yanı sıra Giresun’dan bile misafirlerimiz bu parka geliyorlar. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”
“BAŞKANIMIZ MAHALLEMİZE GÜZEL BİR YER KAZANDIRDI”
Mahalle sakinleri ise öncesinde çamurdan geçemedikleri yerin mesire alanı olarak değerlendirilmesi dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yapılan çalışma dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden vatandaşlar şu ifadelere yer verdi: