HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 15:23

ORDU RÜZGÂRI ESTİ!

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl İstanbul Yenikapı’da 12’ncisi düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi. Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün yanı sı
ORDU RÜZGÂRI ESTİ!

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle bu yıl İstanbul Yenikapı’da 12’ncisi düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” sona erdi. Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün yanı sıra kurum ve kuruluşların yatırımlarını stantlarda sergilendiği etkinlikte, adeta Ordu rüzgarı esti.

Dolu dolu geçen etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İstanbul’da müthiş bir sevgi seli ile karşılaştık. Büyük bir özlem oluşmuş. Muhteşem 4 gün yaşadık” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve birçok firmanın stant açarak İstanbul’da yaşayan Ordulularla buluştuğu 12’nci “Ordu Tanıtım Günleri” etkinliği tamamlandı. 16 Kasım’da Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda başlayan ve 19 Kasım’da sona eren etkinlik kapsamında İstanbul ve çevre illerde yaşayan Ordulular bir nebze de olsa memleket özlemini giderdi.

 

BAŞKAN GÜLER 4 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

 

Ordu’nun yöresel ürünleri ve kültürünün yanı sıra kurum ve kuruluşların yatırımlarını stantlarda sergilendiği etkinlikte, Ordu Büyükşehir Belediyesi standı ziyaretçilerle doldu taştı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de 4 gün boyunca katılım sağladığı ve hemşerileriyle sohbet ederek fotoğraf çektirdiği Büyükşehir standı, tüm ziyaretçilerin bir araya geldiği merkez noktası oldu.

 

BAŞKAN GÜLER: “MÜTHİŞ BİR SEVGİ SELİ İLE KARŞILAŞTIK”

 

12. Ordu Tanıtım Günleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhteşem bir dört gün geçirdiklerini söyledi.

 

‘Müthiş bir sevgi seli ile karşılaştık’ diyen Başkan Güler, “Ordu Günlerini tek kelime ile anlatacak olursam muhteşemdi. Müthiş bir sevgi seli ile karşılaştık. Büyük bir özlem oluşmuş. Yapılan tüm çalışmalarımız takdir ediliyor. Ordu’da yaptığımız çalışmalar için teşekkür ediyorlar. İstanbul’daki iş insanlarını yatırımcı olarak Ordu’ya çekmek istiyoruz. Yerler hazır, isteyen istediği işi yapabilir. Eskiden yer yok deniliyordu şimdi o da var, gönlümüzde geniş. Ordu hem istihdam noktasında hem de ekonomik kazanç açısından çok önemli fırsatı barındırıyor. Bu bakımdan da buradaki buluşma çok anlamlı oldu. Burada akşamın ilerleyen saatlerine kadar hemşerilerimizle buluştuk. Ordu’nun güçlü birlikteliğini burada yeni projelere dönüştürüyoruz. Türkiye’nin ikinci yüzyılında Ordu’muz yükselen yıldız olarak yerini alacak” şeklinde konuştu. 

 

BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Ordu’nun doğal ve tarihi güzelliklerinin anlatıldığı, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının yer aldığı bülten ve dergilerin yanı sıra Ordu fındığının, Kybele çikolatasının da ziyaretçilere ikram edildiği stantlarda vatandaşlar, çalışmaların son durumu hakkında da bilgi aldı. Öte yandan etkinlikte yer alan Biyoinovasyon Merkezi, yazılım şirketi ORYAZ’ın çalışmaları, Cam Sanat Atölyesi ürünleri ve Kybele Çikolataları etkinlikte büyük ilgi görürken ziyaretçiler tarafından da büyük beğeni topladı.

 

OBBKT VE KENT ORKESTRASI ETKİNLİĞİN RENGİ OLDU

 

Zaman zaman horonların çekildiği, OBBK’te ve Kent Orkestrası ile eğlenceli anların yaşandığı Büyükşehir standına gelen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 4 gün süren etkinlik Orduluların yanı sıra farklı illerde yaşayan binlerce vatandaşa da ev sahipliği yaptı.

 

VATANDAŞLARDAN ‘ORDU TANITIM GÜNLERİ’ İÇİN TEŞEKKÜR

 

Ordu Tanıtım Günleri’ne katılan vatandaşlarda duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Memleket özlemini bir nebzede olsun giderdiklerini aktaran vatandaşlar emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler : ORDU, RÜZGÂRI, ESTİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız