HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 16:01

“DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

16-19 Kasım tarihleri arasında Yenikapı’da düzenlenen 12. Ordu Günleri başarılı bir şekilde tamamlandı. Bu yıl Yüzyılın Ordusu İstanbulda sloganıyla gerçekleşen etkinliklere İstanbul’da yaşayan Ordulular ve Ordu sevdalıları yoğu
“DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

16-19 Kasım tarihleri arasında Yenikapı’da düzenlenen 12. Ordu Günleri başarılı bir şekilde tamamlandı. Bu yıl "Yüzyılın Ordu'su İstanbul'da" sloganıyla gerçekleşen etkinliklere İstanbul’da yaşayan Ordulular ve Ordu sevdalıları yoğun ilgi gösterdi.  

 

 

12. Ordu Günleri’yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gülyalı Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, katılımın ve ilginin her geçen yıl arttığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Ordu Günleri aracılığıyla İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelme ve hasret giderme imkânı buluyoruz. Ordu’nun yalnıza Ordu’dan ibaret olmadığını biliyoruz. İstanbul’da çok fazla hemşehrimiz var. Megakent İstanbul’a siyasetten ticarete, eğitimden bürokrasiye her alanda hemşehrilerimizin katkıları bulunuyor. Her kesimden, yaştan ve görüşten hemşehrilerimizle buluşarak Ordululuk bilincimizi ve birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. Maksadımız şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek. Bunu yaparken de hemşehrilerimizin varlığından ve desteklerinden haberdar olmak bizim enerjimizi artıyor. Bu yıl olumsuz hava koşullarına rağmen ilginin ve katılımın yüksek olması bizi ayrıca sevindirdi. İstanbul’dan enerjimiz yüksek bir şekilde ayrılıyoruz” dedi. 

 

BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR

 

Dört gün boyunca yüksek bir katılımın olduğunun altını çizen Başkan Tepe, “Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve Ordu sevdalılarına sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim sağlık ve sıhhatle önümüzdeki senelerde gerçekleşecek buluşmalara erişmeyi hepimize nasip eylesin. Etkinliklere emek veren tüm belediye ve sivil toplum çalışanlarına, katkı sunan ve katılım gösteren Ordu Valimiz Sn. Muammer Erol’a; DP Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal ve DP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Cemal Enginyurt'a; CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Volkan Demir ve CHP Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun’a; MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. İsmail Faruk Aksu'ya ve MHP Ordu Milletvekilimiz Sn. Naci Şanlıtürk’e; AKP Ordu Milletvekillerimiz Sn. İbrahim Ufuk Kaynak ve Sn. Mustafa Hamarat'a; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, ilçe belediye başkanlarımıza ve ORDEF yönetimine ve alan tahsisini gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “DAHA, GÜZEL, İŞLERE, İMZA, ATACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız