HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 11:34

ÜNYE’NİN OKÇULARI “ÇOK” İDDİALI!

ÜNBESK Başkanı Nihat Yerlikaya, Antalya’da düzenlenecek olan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda iddialı olduklarını ve en az 3.’lük ile Ünye’ye döneceklerini söyledi. Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü (ÜNBESK) Başkanı N
ÜNYE’NİN OKÇULARI “ÇOK” İDDİALI!

ÜNBESK Başkanı Nihat Yerlikaya, Antalya’da düzenlenecek olan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda iddialı olduklarını ve en az 3.’lük ile Ünye’ye döneceklerini söyledi.

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü (ÜNBESK) Başkanı Nihat Yerlikaya, Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın 22-26 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleşeceğini işaret etti.

Şampiyona için 6 aylık sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Yerlikaya, şampiyonada iddialı olduklarını ve en az 3.’lük ile Ünye’ye döneceklerini belirtti.

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya Ünye Kent Gasettesi’ne yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

5 sporcu ile katılacağız

“Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2023 faaliyet takviminde yer alan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Antalya’da düzenlenecek. Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak yarışmaya makaralı kategorisinde bir sporcu, Gençlerde bir sporcu ve büyüklerde 3 sporcu olmak üzere 3 kategoride 5 sporcu ile katılacağız.”

Kulüp ve takım olarak iyiyiz

 “Salon Türkiye şampiyonasında bireyselde 3.’lüğümüz, takım olarak 4.’lüğümüz vardı. Bu çıtayı daha yukarıya çekmek için madalya için atmak hedefimiz birinci olmak ama en kötü 3.’lüğü yakalamak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.”

Başaracağız…

Bu şampiyona için takımımızın 6 aylık bir çalışma periyodu oldu. Bu çalışma periyodunda sporcularımız çok iyi çalıştılar. Başarıyı yakalayacağız. Bu başarının yakınabilmesi için alttan gelen bir genç gurubumuz var. 13-14 yaş gurubumuz, U21 genç ekibimiz var. Bunlarla da iyi hazırlanarak Şubat-Mart aylarında Antalya2da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyoruz.

En az 3.lük…

Bu şampiyonada başarılı olan Ünye okçuluk takımımız çıkacak. 4. sırada olan yerimizi ilk 3’e almak için var gücümüzle çalışıyoruz. Takım olarak hazırız. Başarmak için her türlü yolu deneyeceğiz. Özellikle 2024’te daha iyi bir takım daha iyi bir Ünye okçuluk ortaya çıkacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’NİN, OKÇULARI, “ÇOK”, İDDİALI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız