HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 12:40

“YAŞANABİLİR ÜNYE İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ordu Günleri için gittiği İstanbul’da Ünyeli İş İnsanları, sanayiciler, bürokratlar ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Ünye’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gece gündüz demeden çal
“YAŞANABİLİR ÜNYE İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ordu Günleri için gittiği İstanbul’da Ünyeli İş İnsanları, sanayiciler, bürokratlar ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Ünye’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Sizler burada iş ve aş için mücadele ederken, biz de aynı şekilde hem siz gurbetteki hemşehrilerimiz geldiğinde, hem de ilçemizdeki hemşehrilerimiz için keyifle yaşayabilecekleri bir şehri daima hazır bulundurmak için gayret ediyoruz” dedi.

16-19 Kasım Ordu Günleri İstanbul’da yaşayan ve memleket özlemi çeken Ünyelileri bir araya getirdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gurbetteki hemşehrileriyle hasret giderirken Ünye’de yaşanan gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Sanayici ve İşadamları Derneği (ÜNSİYAD) tarafından organize edilen programa AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ve Ünye’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarıyla katılırken Ünyeli İş İnsanları, sanayiciler, bürokratlar ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

BAŞKAN YANKUNCU, “ORDU GÜNLERİ KENDİNİ AŞAN BİR ETKİNLİK OLMUŞTUR”

İstanbul Bağcılar’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan ÜNSİYAD Başkanı Kemal Yankuncu, “Ordu Günleri’ne bin kilometre uzaktan memleketimizden çıkıp gelen hemşehrilerimiz güzel bir buluşmaya imza attı. Belediye Başkanımız ve ekibine burada bize ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Bu etkinlik kendini aşan bir organizasyon olmuştur. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ALPARSLAN, “SİYASİ KİMLİĞİMİZİ BIRAKIP GELDİK”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise “Siyasi kimliğimizi bırakıp İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizle buluşmaya, dertleşmeye, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya geldik. Güler yüzlü karşılamanız nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TAVLI, “ORDEF, HAKİKATEN ÖNEMLİ BİR İŞİ BAŞARDI”

Ordu Günleri’nin gurbetten sılaya buluşmaya vesile olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “ORDEF’in 12’ncisini düzenlediği organizasyonu icra ettik. Yapılan organizasyonun gerekli olup olmadığını soranlar oldu. Bunları hep birlikte yaşadık. Ben de diyorum ki ORDEF hakikaten önemli bir işi başardı. Bu organizasyon ile İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz bir araya gelme fırsatı buldu. Bu da tanışma ve kaynaşmalarını sağladı. Böyle bir organizasyon yapılmasa bizim böyle bir araya gelmemiz ve bu samimi ortamların oluşması pek mümkün değil. İşlerimizin yoğunluğu ve hepimizin dünyevi faaliyetleri içerisinde bir tarafa savrulup gidiyoruz. Böyle güzel organizasyonlar için mücadele edenler olmasa inanın bir araya gelip hoş sohbet etme imkânı bulamazdık” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “YAŞANABİLİR ÜNYE İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Başkan Tavlı “Siz buralarda iş ve aş için mücadele ederken biz de şehrimizi hem sizlerin geldiğinde hem de ilçemizde yaşayan hemşehrilerimiz için yaşayabilecekleri, keyif alabilecekleri güzel bir şehri onlara daima hazır bulundurmak için gayret ediyoruz. Bu gayretimizi bu zamana kadar ilk günkü aşk ve kararlılıkla sürdürdük. Bundan sonrası için ise, neylerse Mevla’m güzel eyler diyoruz. İnşallah Mevla’m hayırlısını eylesin” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız