HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 13:39

“İKRAMİYEDEN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZ YARARLANMALI”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 5 bin lira ikramiyenin tüm çiftçilere verilmesini istedi. İkramiye ve prim gün sayısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Bayr
“İKRAMİYEDEN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZ YARARLANMALI”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 5 bin lira ikramiyenin tüm çiftçilere verilmesini istedi.

İkramiye ve prim gün sayısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Bayraktar, çiftçilerin 9 bin olan prim gün sayısının da  aşağı düşürülmesini talep etti.

Çiftçiyi üretimden uzaklaştırırsak, ülkemizi beslemeyiz diyen Bayraktar, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Tarım ve Orman Bakanlarımızla ayrı ayrı görüşerek, üretim yaparak Ülkemizin gıda güvencesini sağlayan emekli çiftçilerimizin, Hükümetimizin Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak verdiği 5 bin lira ikramiyeden yararlanmasını talep ettik.

Emekli çiftçilerimizi üretimde tutmak zorundayız. Onları küstürerek, üretimden uzaklaştırırsak Ülkemizi besleyemeyiz. Hayal kırıklığı yaratan bu durum acilen ortadan kaldırılmalı, bu ikramiye üreticilerimize de verilmelidir” dedi.

ADALETSİZLİK GİDERİLMELİ

         Adaletsizliğin bir an önce giderilmesini isteyen Bayraktar, “Çiftçilerimizden gelen yoğun talep üzerine sürekli olarak gündemde tutarak Hükümetimizden talep ettiğimiz şekilde 9 bin günde emekli olan çiftçilerimizin prim gün sayısı düşürülmelidir. Diğer çalışanlarla arasındaki adaletsizlik giderilmelidir" diye konuştu. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız