HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2023 Salı Saat: 15:24

ALBAYRAK, “DAHA GÜZELİNİ YAPMAYA TALİBİM”

Ordu Büyükşehir Beleyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak, görevinden istifa ederek, Perşembe Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den Aday Adaylık başvurusunu yaptı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel s
ALBAYRAK, “DAHA GÜZELİNİ YAPMAYA TALİBİM”

Ordu Büyükşehir Beleyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak, görevinden istifa ederek, Perşembe Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den Aday Adaylık başvurusunu yaptı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, AK Parti’de aday adaylık başvuruları devam ediyor.

AK Parti’de İl Gençlik Kolları Başkanlığı gibi önemli görevlerde de bulunmuş olan Cihat Albayrak, AK Parti Perşembe İlçe Başkanlığı’na gelerek başvurusunu yaptı.

Albayrak, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Mehmet Çalış’a teslim etti. Albayrak’a başvuru sırasında teşkilat mensupları, vatandaşlar ve basın mensupları eşlik etti.

“2001 YILINDA YOLA KOYULDUK”

Cihat Albayrak, başvurusu sonrasında yaptığı konuşmada, “En üstün hizmetin, insana hizmet olduğunu savunan AK Partimizle 2001 yılında yola koyulduk. Kurucu gençlik kolları üyeliği, Ardından gençlik kolları il başkanlığı ve daha sonrasında ilçe yönetim kurulu üyelikleri görevlerinde bulunarak, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümenin onuru ve gururunu yaşadık. Bazen sokaklarında bayraklar astık, bazen de yolları karış karış arşınladık, ancak insanımıza hizmet etmekten hiç geri durmadık. Gençlik yıllarımda Sayın Bakanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte siyaset yaptık. Rabbim nasip etti 2019 yılından bu yana da Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yakın çalışma imkanına nail oldum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte uzun yıllar mesai harcadıklarını belirten Albayrak,  “Sayın Bakanımız için Perşembe çok kıymetli. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Göreve gelir gelmez Perşembe’nin kanayan yarası olan, Hemen şu arkamızdaki tepede bulunan çöp alanını kapatarak ilçemizi görüntü kirliliğinden kurtardığı için teşekkür ediyorum. Yason ve Hoynat Adası’nı dünyaya duyurduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde görev bize nasip olduğunda Sayın Bakanımızla el ele omuz omuza Perşembemiz için daha güzellerini birlikte hayata geçirmeye talibim” şeklinde konuştu. 

GEÇMİŞ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Albayrak, konuşmasında Perşembe Belediyesi’ne başkanlık görevini yapmış isimlere de tek tek teşekkür etti.

Albayrak, konuşmasında; “Kurulduğu günden bu yana Perşembe Belediyemizde Başkanlık yaparak hizmet eden Sayın Ertekin Çolak Başkanımızdan, Selami Çarkçı Başkanımıza, Kemal Bahtiyar Başkanı’mızdan bugün Başkanlığımızı yaparak bizlere hizmet eden Değerli Başkanım kıymetli abim, Mustafa Tandoğan Başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TÜM SİYASİ PARTİ ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti dışındaki siyasi partilerden aday adayı olanlara başarılar dileyen Albayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Perşembe İlçemiz için sadece AK Partimizden değil, bütün siyasi partilerimizden aday adaylığı başvurusunu yaparak ilçemize hizmet etmek için bende varım diyen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu seçimin sonunda kazananın sadece Perşembe’miz olduğunu bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : ALBAYRAK, “DAHA, GÜZELİNİ, YAPMAYA, TALİBİM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız