HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 13:11

“SAĞLIKTA ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, sağlıkta yaşanılan şiddete dikkat çekmek ve yaşanılan şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çekilen “Kırmızı Alan’ adlı filmin gala gecesine katıldı. Ordu Cinevizyon Sinemasında gerçekleştiri
“SAĞLIKTA ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, sağlıkta yaşanılan şiddete dikkat çekmek ve yaşanılan şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çekilen “Kırmızı Alan’ adlı filmin gala gecesine katıldı.


Ordu Cinevizyon Sinemasında gerçekleştirilen galaya, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Senaryosunu Dr. Hamza Berlik’in kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Halis Köksal yaparken, oyuncular ise sağlık çalışanlarından oluştu.

Kalp krizi tanısıyla hastaneye getirilen vatandaşa müdahale edilirken, sağlık çalışanlarına şiddet uygulayarak kendini haklı çıkarmaya çalışan kişinin içeride yaşam mücadelesi verenin babası olduğundan  haberi olmadığının anlatıldığı film büyük beğeni aldı.

Vali Muammer Erol, “Kırmızı Alan” adlı filmin gala gecesinde yaptığı açıklamada
sağlık çalışanlarını tebrik ederek, ”Güzel bir iş ortaya çıkmış. Niyet güzel, ürün güzel, mesaj da güzel. İnşallah hedefini tam 12’den vuracak bir kısa film olur.” diye konuştu ve  sağlık alanında hizmet veren çalışanlara yönelik şiddet girişimlerinin kesinlikle kabul edilemeyeceğinin altını çizdi.

Özellikle sağlıkta şiddeti vurgulamaya çalışılan filmde, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız ihbarda bulunan ve gereksiz yere meşgul edenlere de dikkat çekildi.

 

Anahtar Kelimeler : “SAĞLIKTA, ŞİDDET, KABUL, EDİLEMEZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız