HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2023 Perşembe Saat: 13:43

ÇAĞAN SÖNMEZ’DEN PİYANO RESİTALİ

Çağan Sönmez Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Organizasyonu ve Ordu Üniversitesi akademik danışmanlığı ile Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nda piyano resitali gerçekleştirdi.
ÇAĞAN SÖNMEZ’DEN PİYANO RESİTALİ

Çağan Sönmez Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Organizasyonu ve Ordu Üniversitesi akademik danışmanlığı ile Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nda piyano resitali gerçekleştirdi.

 

Konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Karaduman, Türmob Disiplin Kurulu Sekreteri Bahadır Baş, Ordu Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Fatsa Fen Lisesi öğretmen ve  Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile sanatseverler katıldı.

 

Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Köksal Apaydınlı’nın akademik danışmanlığında hazırlanan programda, Çağan Sönmez; J. S. BACH Do minör Prelude ve Fug No.2 BWV 847, W. A. MOZART Fa Majör Sonat KV. 332 No.12 (I.Bölüm:Allegro, II.Bölüm: Adagio, III. Bölüm: Allegro assai), F. CHOPIN Mi Bemol Major Nocturne Op.9 No.2, I. ALBENIZ Asturias (Leyenda) Op.47 No.5 (From Suite Espanola), M. SUN “Hüseyni” Yurt Renkleri (4. Kitap), A. A. SAYGUN Meşeli (From Anatolia) Op. 25 No.1 eserleri ile izleyenlere keyifli bir dinleti gerçekleştirdi.

 

2007 yılı doğumlu olan Çağan Sönmez Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Varol Çiçek ile sekiz yaşında başladığı piyano eğitimine Çalgı Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Köksal Apaydınlı ile devam etti. 2019 yılında Ordu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ODUSEM) piyano öğrencisi olarak ilk konserini gerçekleştirdi. Aynı yıl Perşembe Belediyesi Kültür ve Sanat Yaz Festivali’nde konser verdi.

 

2022 yılında Prof. Dr. Köksal Apaydınlı tarafından hazırlanan konserini, Fatsa Fen Lisesinin organizasyonu ile Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. 2021 yılının aralık ayında ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın tarafından düzenlenen ve uluslararası jüri tarafından değerlendirilen “Uluslararası CAKA (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) Online Müzik Yarışması”nda Piyano ve Tuşlu Çalgılar Alanı C Kategorisinde (12-14 yaş) üçüncülüğe layık görüldü ve "Bronz Yıldız" Madalyası kazandı. Ayrıca 2022 ve 2023 yıllarının yaz aylarında Prof. Dr. Cihat Aşkın tarafından gerçekleştiren CAKA Ayvalık 2022 ve CAKA Ordu 2023 Uluslararası Yaz Müzik Akademilerine de katılım sağladı. Fatsa Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan Çağan Sönmez, okul harici zamanında piyano eğitimine Prof. Dr. Köksal Apaydınlı ile devam ediyor.

 

Konser sonunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,  Çağan Sönmez ve Prof.Dr. Köksal Apaydınlı’ya başarılı ve keyifli konseri için teşekkür ederek genç piyaniste çiçek takdim etti.

 

Anahtar Kelimeler : ÇAĞAN, SÖNMEZ’DEN, PİYANO, RESİTALİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız