HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2023 Perşembe Saat: 16:50

“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Rektör Baş, mesajında şunları söyledi: “Gelişimin ve değişimin öncüsü olan öğretmenlerimiz, ulusların kalk
“24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Rektör Baş, mesajında şunları söyledi:

“Gelişimin ve değişimin öncüsü olan öğretmenlerimiz, ulusların kalkınmasında en etkin rolü üstlenerek, bilgi ve birikimleri ile gelecek nesillerin yolunu aydınlatmaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri noktasında büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, yalnızca akademik bilgileri değil aynı zamanda etik ve ahlaki değerleri, sosyal sorumluluk bilincini ve kültürel değerleri de öğrencilerine aşılamaktadır.

Bizler, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” inancıyla yoğrulmuş bir medeniyetin, “Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” anlayışı ile büyük görev verilen bir neslin evlatlarıyız. Dolayısıyla eğitim kurumları olarak üzerimize düşen en mühim görevlerden biri vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan; milli ve manevi değerlerle örülü, demokrasi bilinci yüksek nesiller yetiştirerek yarınlarımıza yön verebilmektir. 

Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri ile yeni nesillere ışık tutan tüm öğretim elemanlarımızın ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız