HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2023 Cuma Saat: 12:24

TAVLI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ünye’de yaşayan İlkokul öğretmenini ziyaret etti. Kaymakam Ayhan Işık ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile birlikte Emekli Öğretmen Kadir Kızakl
TAVLI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ünye’de yaşayan İlkokul öğretmenini ziyaret etti. Kaymakam Ayhan Işık ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile birlikte Emekli Öğretmen Kadir Kızaklı’yı ziyaret eden Başkan Tavlı, “Kıymetli öğretmenimle eski günlere yolculuk yaptık ve öğretmenler gününü kutladık. Kendisine emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Emekli Öğretmen Kadir Kızaklı’yı Atatürk Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Aynı zamanda kendisinin İlkokul öğretmeni olan Kızaklı’ya Başkan Tavlı çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladı. Başkan Tavlı’nın eğitim gördüğü 1970-1976 yılları arasında da Fevzi Çakmak İlkokulu’nda görev yapan Emekli Öğretmen Kadir Kızaklı ile sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emekli Öğretmen Kadir Kızaklı, “Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte Öğretmenler Günü vesilesiyle bizi ziyarette bulunan eski öğrencim Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler. Allah razı olsun” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ÖĞRETMENİMİZLE ESKİLERİ YÂD ETTİK”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Öğrencilik anılarımı hatırlatan ve kendisini bugün sağlıklı bir şekilde gördüğümüz ve sağlıklı bir şekilde ömrünü sürdürmesini temenni ettiğimiz kıymetli öğretmenimizi öğretmenler gününde ziyaret ederek elini öpmekten ben de ziyadesiyle mutlu oldum. Kendisine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum. Evlatları ve torunlarıyla nice güzel günler diliyorum” dedi.

KAYMAKAM IŞIK, “ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUM”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık da öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenimizi ziyaret ettik. Kadir öğretmenimizin ve tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TAVLI’DAN, ANLAMLI, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız