HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2023 Cuma Saat: 12:35

ALTINORDU’DA DUR DURAK YOK

Altınordu Belediyesinin hem merkezde hem kırsalda alt ve üstyapı çalışmaları yoğun bir tempo ile sürüyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ‘bütün şehir eşit hizmet’ parolası ile şehrin her köşesine hizmet götüren
ALTINORDU’DA DUR DURAK YOK

Altınordu Belediyesinin hem merkezde hem kırsalda alt ve üstyapı çalışmaları yoğun bir tempo ile sürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ‘bütün şehir eşit hizmet’ parolası ile şehrin her köşesine hizmet götüren Altınordu, kent merkezinde devam eden çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de hummalı bir mesai veriyor.

 

3705 NOKTADA 4 BİN 500 KİLOMETRE REGLAJ ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Başkan Aşkın Tören’in 4,5 yıldır kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ile kırsalda 3 bin 705 noktada çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 bin 500 kilometre reglaj çalışmasında 450 bin 458 Ton malzeme serilen yollar iyileştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Öte yandan Başkan Tören’in 72 mahallede kırsal ulaşım ağına nitelik kazandıran beton yol seferberliğinin birinci etabını da tamamlayan Altınordu, mahallelerin grup yollarında gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla da kırsalı güvenli standardı yüksek ve konforlu yollar ile buluşturdu.

 

ULAŞIMDA YENİ DÖNEMİN KAPILARI ARALANDI

 

Temmuz ayında yaşanan sel afetinin hasarlarını da kısa sürede onaran Altınordu Belediyesinin son bahar mesaisi aralıksız sürüyor. Yaklaşan kış öncesi mevcut yollarda reglaj, malzemeli bakım onarım, boru atma ve yeni yol açma çalışmaları 7/24 esaslı bir mesai ile devam ediyor. Selde zarar gören yollar ise kale gibi taş tahkimat duvarlar ile güçlendiriliyor.

Birçok mahallede mazisi bir asra yaklaşan yol sorunlarına da bir bir neşter vuran Altınordu Belediyesinin hizmet ve çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topladı. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar ve mahalle sakinleri Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

BAŞKAN TÖREN “YOLLARI DA GÖNÜLLERİ DE YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Başkan Aşkın Tören “Yol medeniyettir düsturu ile gece gündüz çalışarak ulaşım soranlarımızı önemli ölçüde çözüme kavuşturduk. Daha yapılacak çok işimizin olduğunun bilincindeyiz. Şehrimizi her alanda geliştirmek güzelleştirmek, standardını yükseltmek ve daha yaşanabilir hale getirebilmek için hemşehrilerimiz ile el ele, gönül gönüle birlik beraberlik içerisinde durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, DUR, DURAK, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız