HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2023 Cuma Saat: 15:47

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal yönlü çalışmalarla toplumun tüm kesimlerinden takdir toplayan Altınordu Belediyesi geleceğimizin mimarları öğretmenleri bu öğretmenler gününde de unut
ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal yönlü çalışmalarla toplumun tüm kesimlerinden takdir toplayan Altınordu Belediyesi geleceğimizin mimarları öğretmenleri bu öğretmenler gününde de unutmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Altınordu Belediyesi ekipleri İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, okulların tamamını ve şehirde faaliyet gösteren eğitim sendikalarını ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Kutlama ziyaretlerinde Kur’an Kursu öğretmenleri de unutulmadı.

Tüm okulların öğretmenler odalarını tek tek ziyaret eden belediye ekipleri öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu. Başkan Aşkın Tören'in selamlarını, hediyelerini ve kutlama mesajını ulaştırdılar.

 

BAŞKAN TÖREN "TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM"

 

Öte yandan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yayınladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğretmenliğin dünyadaki en onurlu mesleklerin başında geldiğini vurgulayan Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bilgisiyle, tecrübesiyle, irfanıyla, sabırla, vefayla, aşkla harf harf geleceğimizi inşa eden ve dünyamızı aydınlatan kıymetli öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü'nü yürekten kutluyorum.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılıp ahirete irtihal eden öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle yâd ediyorum.

Şehrimizde ve Bayrağımızın dalgalandığı her yerde öğrencileri ve ülkesi için emek veren tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : ÖĞRETMENLER, UNUTULMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız