HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Kasım 2023 Pazartesi Saat: 16:47

TOSUNOĞLU’NDAN ‘KRUVAZİYER’ TEŞEKKÜRÜ

Ordu Tanıtım Kulübü Derneği (ORTAK) Başkanı Arzu Tosunoğlu, Ordu mer
TOSUNOĞLU’NDAN ‘KRUVAZİYER’ TEŞEKKÜRÜ

Ordu Tanıtım Kulübü Derneği (ORTAK) Başkanı Arzu Tosunoğlu, Ordu merkez kruvaziyer liman projesi düşüncesinin, nihayet gerçek olduğunu belirterek OBB Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Tosunoğlu, yaptığı açıklamada; “Benim rüyamdı bu proje düşüncem. Çok uzun yıllar boyunca, tam on iki yılı geçen bir süredir, kruvaziyer turizmi ve kruvaziyer liman proje düşüncemle ilgili, kamuoyunu bilgilendirdim durdum.

Bu proje düşüncemin Ordu merkezinde turizm adına, bir hareket, bir canlanmaya sebep olacağını anlattım durdum. Ordu ekonomisine sağlayacağı geliri ifade ettim. Bu proje düşüncemin, büyük bir turizm yatırımı olacağını anlattım. Turizm bir rekabet işidir diyerek, bizimde şehir olarak bu turizm pastasından pay sahibi olacağımızı dile getirdim. Yıllar içeresinde, elbette büyük bir savaş verdim” dedi.

 

Bana inananlar olduğu gibi, bu proje düşünceme inanmayanlarda olmuştu diyen Tosunoğlu, şöyle devam etti; “Ben bu proje düşüncemin olmayacağına ilişkin asla ümitsiz değildim. Her anlamda, devletimize inanıyordum ve inanıyordum. Bu proje düşüncem er yada geç gerçekleşecekti. Bu konuda, yıllar boyunca beni asla yalnız bırakmayan, turizm yazarlarımıza ve turizm ajanslarımıza teşekkür etmek istiyorum.

 

Ayrıca beni bu zamana kadar, Ordu merkez kruvaziyer liman proje düşüncemle ilgili yalnız bırakmayan, tam destek veren ordu basınımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Basınımızla el ele vererek biz bu işi yıllarca gündemde tuttuk ve bu yönde dikkati çekmeyi başardık. Buradan benim için, yanımda olduklarını hissettirenlere teşekkürlerim var benim” diye konuştu.

 

Tosunoğlu, açıklamasının devamında ise; “Söylemek istiyorum ki, proje düşüncesine sahip olanlara, bu şehir adam gibi sahip çıkıyor, ben bunu bizzat yaşadım. Yeter ki vazgeçmeyelim, yeter ki olabileceğine inanalım. Bu benim bir başarı hikayemdir.

Geçen yıl, uzun yıllarca talep edilen, kruvaziyer turizmi, ilk defa Aralık ayında, talepler doğrultusunda, Ünye limana yanaşmış, böylelikle ilk kruvaziyer gemimizi ağırlamıştık.

 

Ordu merkez kruvaziyer liman proje düşüncemi, yani iskelenin uzatılarak, kruvaziyer liman yapılması gerekliliğini tekrarladım ve nedenini de açıkladım bu aşamalarda. İşte nihayet, ordu merkez kruvaziyer liman için adımlar ciddiyetle atılmış bulundu... Şimdi ben, bu proje düşünceme hayat veren, sayın dr Hilmi Güler Bakanı’ma, gerçekleştirme sözü vererek, buna imzasını attığı için, şükranlarımı iletiyorum.

Bu proje, turizm adına bir kalkınma, bir şahlanma hareketidir... Elbette bu uzun yıllar sürecinde yanımda olanları iletmek zorundayım.

 

Başta, Sayın Ordu Basınımız, Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanım, Sayın Mustafa Hamarat Vekilim, OTSO Başkanım Sayın Levent Karlıbel, çok değerli turizm otellerinin genel müdürleri ve yönetim kurulu başkanları, deniz kuvvetlerimizin kıdemli emekli albaylarına, kruvaziyer liman işletmeleri yatırım aş yönetim kurulu başkanlarına ve her anlamda, bıkmadan, usanmadan bu proje düşüncemi anlatırken, beni anlayan, dinleyen ve tebrik eden herkese şükranlarımı iletiyorum.

Tabiki, bu aşamada, Ulaştırma Bakanlığımıza ve devletimizin en üst makamlarına şahsım ve tüm ordu turizmi ve tanıtımına yönelik yapılacak olan, bu yatırıma en derin kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Devletimiz var olsun” şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız