HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 09:55

MHP’Lİ AZMİ YILMAZ, ÇAMAŞ’TAN ADAY

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu’da, 31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli ve yerel seçimlerde aday adayları ortaya çıkmaya başladı. MHP’de ilk aday adayı ise Çamaş İlçesi Belediye Başkanlığı için Azmi Yılmaz oldu. Aday ad
MHP’Lİ AZMİ YILMAZ, ÇAMAŞ’TAN ADAY

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu’da, 31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli ve yerel seçimlerde aday adayları ortaya çıkmaya başladı. MHP’de ilk aday adayı ise Çamaş İlçesi Belediye Başkanlığı için Azmi Yılmaz oldu.


Aday adaylığı hakkında basın açıklaması yapan Azmi Yılmaz; “Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşamımı sürdürdüğüm bu kutsal topraklara, her biri birbirinden kıymetli saygıdeğer Çamaş halkına hizmet edebilme kudretini veren yüce Mevla’ya hamdolsun” dedi.

Yılmaz, açıklamasının devamında ise; “Mahalli idareler seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde, öncelikle 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerin, Ülkemiz, ilimiz ve Çamaş’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Değerli dava arkadaşlarım, çok kıymetli Çamaşlılar. Siz hemşerilerime uzun uzun kendimi tanıtma ihtiyacı duymuyorum. Çünkü, Çamaş ilçemin 23 mahallesinin her bir ferdi ile, bir şekilde görüştük, tanıştık ve hemhal olduk.

Bu vesile ile doğrudan konuya girmekte yarar görüyorum. Ben Çamaş’ın öz evladı, Akköy Çayır Mahallesinde ikamet eden, Azmi Yılmaz olarak 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Çamaş Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım” diye konuştu.

Çamaş ilçemizin yönetimine talip olmanın, zora talip olmak olduğunun farkındayım diyen Yılmaz; “Ben zoru başarmış ve bunu yaparken hiç gocunmamış bir babanın evladıyım. Çamaş eski belediye başkanlarından Rahmetli babam Nazmi Yılmaz, daha iyi hizmet alabilmek, daha çabuk gelişebilmek için koltuğundan feragat etmiş Çamaş’ın ilçe olmasını sağlayarak Türkiye’de benzeri olmayan bir davranış sergilemiştir.

Ben böyle bir babanın evladı olarak, onun hayallerini ve görmek istediği Çamaş’ı inşa etmek buradayım.

Çamaş’ın kabuğunu kırması için genç bir jenerasyona devredilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çamaş yepyeni bir anlayışla, çağdaş ve genç bir bakış açısıyla yönetilsin istiyorum. Sorunlarını aşmış, insanları huzurlu, gençleri umutlu bir Çamaş hayal ediyorum. Çamaş’a hizmet bir bayrak yarışı ise, ben bu bayrağı alıp daha yükseklere taşımak istiyorum.

Allah’ın izni, kıymetli parti büyüklerimin tensipleri ve siz kıymeti Çamaş halkının destekleriyle daha güzel yarınlarda görüşmek ve kucaklaşmak dileği ile hepiniz Allah’a emanet ediyorum. Saygı ve sevgilerimle” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’Lİ, AZMİ, YILMAZ, ÇAMAŞ’TAN, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız