HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 13:31

VALİ EROL, KURUM ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Ordu Valisi Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kamu kurumları ziyaretlerini tamamladı.  
VALİ EROL, KURUM ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Ordu Valisi Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kamu kurumları ziyaretlerini tamamladı.

 

44 Kamu Kurumunu Ziyaret Etti

 

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Erol, bugüne kadar 44 kamu kurumunu ziyaret ederek, kurum yöneticilerinden çalışmalar, hizmetler, projeler ve ihtiyaçlar hakkında brifing aldı. 

 

Vali Muammer Erol, kamu kurumu ziyaretleri kapsamında son olarak Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü ve Müze Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

İlk olarak PTT Başmüdürlüğünü ziyaret eden Vali Erol, Başmüdür Duman’dan PTT teşkilatının Ordu’da yürütmüş olduğu posta dağıtım sistemi, kargo, kurye ve bankacılık hizmetleri ile vatandaşlara sunulan diğer hizmet ve çalışmalar ile kurumun yapısı hakkında bilgi aldı.

 

PTT Başmüdürlüğü ziyaretinin ardından Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Muammer Erol’a, Telekom İl Müdürü Zafer Onur Atasoy vatandaşlara verilen hizmetler, personel durumu, sabit telefon ve internet hizmetleri alt yapısı hakkında bilgi verdi.

 

Paşaoğlu Etnografya Müzesi, Fındığın Öyküsü Müzesi, Çocuk Kütüphanesi ve Taşbaşı Kültür Merkezini İnceledi 

 

Vali Muammer Erol, Altınordu ilçesi Selimiye mahallesinde bulunan Paşaoğlu Etnografya Müzesi ile restorasyon çalışmaları tamamlanarak, “Fındığın Öyküsü Müzesi” olarak hizmet veren Kahraman Sağra Konağı’nda incelemelerde bulundu.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca kamulaştırması ve restorasyonu yapılan Kahraman Sağra Konağı’nda oluşturulan ve Ordu Büyükşehir Belediyesine devredilen “Fındığın Öyküsü Müzesi”nde incelemelerde bulunan Vali Erol, 3 kattan oluşan tarihi binada oluşturulan ve fındığın tüm aşamalarının anlatıldığı görseller, fındık tarımında kullanılan aletler, materyaller, makineler ve objelerden oluşan “Fındığın Öyküsü Müzesi”ni gezerek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali Muammer Erol, Taşbaşı mahallesinde bulunan ve Kültür ve Turizm Bakanlığınca kamulaştırma ve restorasyonu yapılarak, Çocuk Kütüphanesine dönüştürülen Eski Vali Konağı ile Taşbaşı mahallesi Menekşe sokakta yer alan ve Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilerek, Kültür Merkezine dönüştürülen eski kilise binasında da incelemelerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, KURUM, ZİYARETLERİNİ, TAMAMLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız