HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 14:44

“İYİ ŞEYLERİ DUYMAK İSTEMİYORLAR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, OBB Meclisi’nde otopark konusu hakkında bilgiler verdi. Başkan Güler, “Bazı arkadaşlar iyi şeyleri duymak istemiyor. Dertleri zevk ediniyorlar. Millet Bahçesinin altına 2 bin araç
“İYİ ŞEYLERİ DUYMAK İSTEMİYORLAR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, OBB Meclisi’nde otopark konusu hakkında bilgiler verdi. Başkan Güler, “Bazı arkadaşlar iyi şeyleri duymak istemiyor. Dertleri zevk ediniyorlar. Millet Bahçesinin altına 2 bin araçlık otopark yapılacak. Fazlası var eksiği yok” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 21 Kasım 2023 tarihinde OBB Meclisinde yaptığı ve Millet Bahçesinin altında inşa edilecek ‘Ordu’ya 2000 araçlık otopark’ müjdesini karalamaya çalışan kesimlerin yine eli boş kaldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 422 araç kapasiteli otopark yapılması uygun görülen alan için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler devreye girdi. Ankara’da birtakım görüşmeler gerçekleştiren Başkan Güler, yapılacak yeni düzenleme ile otopark kapasitesinin 2000 araca çıkarılacağını duyurdu.

2000 DEDİYSE 2000…ADAM DEDİĞİNİ YAPIYOR

Başkan Güler’in açıklamasını boşa çıkarmak isteyen ve revize edilen otoparkın 1000 araca çıkarıldığını iddia eden kesimlerin beklentisi yine boş çıktı.

OBB’nin bugün yapılan Meclis toplantısında ana gündem otopark oldu. OBB Genel Sekreteri Abdülkadir Hatipoğlu Meclis’te sunum yaparak otoparkın son durumunu ve projesini anlattı. Projeye göre 2 katlı olarak inşa edilecek otoparkın 1980 araçlık bir alanı kapsayacağını, toplu taşıma ve diğer araçlarla birlikte 2000’i bulacağını açıkladı.

“BAZI ARKADAŞLAR İYİ ŞEYLERİ DUYMAK İSTEMİYOR”

OBB Meclisi’nde otopark konusu hakkında sunum ve konuşmalar şöyle gerçekleşti:

Hilmi Güler: İyi şeyleri de duymak istemiyor bazı arkadaşlar. Hani bir şarkı var ya ‘dertleri zevk edindim ben de neşe ne arar’ diye dert dinleyecek, dertten memnun olacak, huzur bulacak rahat edecek, bu nasıl bir şey. İş bunlar yani, biz bunun için geldik buraya. Onun için diyoruz ki futbol tabiri ile kale arkasına top toplamaya gelmedik, futbol oynamaya geldik. Gol atmaya geldik. Bunlar gol. Bunlar olacak. Ordu böyle kalkınacak.

Ertuğrul Yüksel: Şu ana kadar yoktu.

Hilmi Güler: Öğreneceksiniz, yenilikler. Eğer her şey statüko ile olursa ilerleyemezsiniz. Statükodan ancak memnun olanlar değişiklik yapamaz. Biz Ordu’daki statükoyu değiştiriyoruz, değiştireceğiz. 

Abdulkadir Hatipoğlu: Millet Bahçesinin olduğu alanda 422 araçlık bir otopark alanı vardı. Sizlerin (Hilmi Güler) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşerek proje değişti. Otopark sayımız arttı. Otopark sayımız 2 bin kapasiteye ulaştı.

Sami Torun: Otopark sayısı 2000 değil diyorlar. 1000 diyorlar...

Hilmi Güler: 2 bin araç. Fazlası var eksiği yok. Öyle söyleyeyim.

Abdulkadir Hatipoğlu: Bütün detaylar hesaplandı, otoparkın giriş çıkışları hesaplandı. 2 kat yapılacak, alanda büyütüldü. Proje revize edildi.

Hilmi Güler: Evet hayırlı olsun arkadaşlar, Ordumuza hayırlı olsun. (Alkışlar) Ordu’nun otopark meselesi çözülüyor.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “İYİ, ŞEYLERİ, DUYMAK, İSTEMİYORLAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız