HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 15:03

TORUN’DAN ÇEVRE YOLU TEPKİSİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı bir televizyon yayınında Ordu Çevre Yolu 2. Etabının “büyük ihtimalle” 2025 yılında tamamlanacağını söylemesinin ardından bu açıklamaya CHP Ordu Milletvekili Seyit Toru
TORUN’DAN ÇEVRE YOLU TEPKİSİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı bir televizyon yayınında Ordu Çevre Yolu 2. Etabının “büyük ihtimalle” 2025 yılında tamamlanacağını söylemesinin ardından bu açıklamaya CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’dan tepki geldi.

17 yıl bekleyişe bir 2 yıl daha eklendi diyen Milletvekili Torun, “Proje sanki dün başlamış gibi müjde veriyorlar. Şehrimizin ihtiyacı olan kaynakları ilgili birimlere aktarın, yol projelerini tamamlayın” dedi.

PROJE SANKİ DÜN BAŞLAMIŞ GİBİ MÜJDE VERİYOR!

1 hafta önce Ordunun ulaşım sorunlarını bir soru önergesiyle Meclis gündemine taşıyan Milletvekili Torun, “Dile getirdiğimiz sorunlardan bir tanesi de yapımına 2006 yılında başlanan ve 17 yıldır bitirilemeyen Ordu Çevre Yolu projesiydi. Bakan bey şimdi çıkmış, Ordu Çevre Yolu 2. Etabının “büyük ihtimalle” 2025 yılında tamamlanacağını söylüyor.

          Önceki Bakan Sayın Adil Karaismailoğlu da çevre yolunun 2023 yılında açılacağını açıklamıştı. 20 km yolu 17 yılda bitiremeyenler bize bu sürenin 20 yıla uzayacağını söylüyor. Zira Bakan Bey 2025 yılında tamamlayacağız dahi diyemiyor ancak “büyük ihtimalle” açıklamasını yapıyor. Proje sanki dün başlamış gibi müjde veriyor!” diye konuştu.

ORDU ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR, GENÇLERİMİZ GÖÇ EDİYOR!

Artık akılcı sorular sormanın, yapıcı eleştiriler getirmenin bir anlamı kalmadı diyen Milletvekili Torun şunları söyledi: “Ordu her geçen gün kan kaybediyor, gençlerimiz göç ediyor. 21 yıldır şehrimizin hak ettiği yatırımları alamaması gençlerimizi uzaklarda bir gelecek aramaya itiyor. Sayın Bakana bir kere daha sesleniyorum: Şehrimizin ihtiyacı olan kaynakları ilgili birimlere aktarın, yol projelerini tamamlayın, Ordu’nun ulaşımını rahatlatın. Derdimizi paylaşan saygıdeğer Orduluların önümüzdeki yerel seçimde kendilerine üvey evlat muamelesi yapan bu iktidara gereken cevabı vereceğine canı gönülden inanıyorum. Ordumuzu el birliği ile kalkındıracağız, hemşerilerimiz mutlaka hakkını alacak!”

 

Anahtar Kelimeler : TORUN’DAN, ÇEVRE, YOLU, TEPKİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız