HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 15:04

“HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI ÜNYE”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Plan ve Proje Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Ünye Belediyesi’nin 7/24 esasına göre çalıştığına dikkat çeken Başkan Tavlı,
“HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI ÜNYE”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Plan ve Proje Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Ünye Belediyesi’nin 7/24 esasına göre çalıştığına dikkat çeken Başkan Tavlı, “Ekibimizle birlikte Ünye sevdamız için gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Mesai arkadaşlarımızla şehrimizin geleceğini inşa ederken bu çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyoruz. Tüm ekibime özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Plan ve Proje Müdürlüğü personeliyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Plan ve Proje Müdürü Sibel Cerrahoğlu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu ile birlikte katılan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin istişarede bulundu.

CERRAHOĞLU, “BAŞKANIMIZA VE EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Plan ve Proje Müdürü Sibel Cerrahoğlu programda yaptığı konuşmada, “Plan ve Proje Müdürlüğü için bu kahvaltı organizasyonunun düzenlenmesinden dolayı başkamıza teşekkür ediyoruz. Müdürlüğümüzün çalışma alanı gereği 2 grupta hizmet vermekteyiz. Hem belediyemizin sahadaki uyguladığımız projelerini hazırlamaktayız hem de park bahçe birimi olarak yeşil alan ve rekreasyon alanlarımızı düzenlemekteyiz. Bu iki alanda da ekibime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI GÜREL, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel ise “Biz büyük bir aileyiz. Biz sizleri sahada belediyemizin ve belediye başkanımızın yüz akı olarak görüyoruz. Biz de sahada gezdiğimiz ve incelemelerde bulunduğumuz zaman mahallelerimizdeki park bahçe düzenlemelerini güzel bir şekilde yapıldığına ve halkımızın kullandığına şahit oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğimiz devam edecektir. Özellikle hizmetlerin aksamaması konusunda daha da iyi hizmet verme konusunda sizden katkı ve özveri bekliyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.” Diye konuştu.

Şehrin geleceğini şekillendirmek adına geçen süreçte ciddi adımlar attıklarını ve kalıcı eserler bıraktıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Allah’a şükürler olsun 4,5 yılı geride bıraktık. Bu süreç içerisinde şehrimiz de belediyemizin toplum nezdinde karşılık bulmasına güven bulmasına vesile olunan bir süreç yaşadık. Bunda hepinizin ve hepimizin emeği var. Onun için emeklerinizden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sizler her daim sahada olan arkadaşlarımızsınız. Sizlerin yaptığı çalışmalardan öte davranışlarınız da çok önemli ve vatandaşlarımız tarafından izlenmektedir. Her biriniz belediyemizi temsil ediyorsunuz. Bu nedenle bu zamana kadar gösterdiğiniz özverili çalışma, emekleriniz ve davranışlarınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ekip olarak hepimizin ortak sevdası Ünye. Şehri bize emanet eden vatandaşlarımızın emanetini en iyi bir şekilde korumak hepimizin görevidir. Bu özverili çalışmalarınızı ve gayretlerinizi Rabbim ailenize, yuvanıza, ahiretinize ışık etsin. Bu hizmetleri arttırarak hep birlikte inşallah devam ettirme fırsatı buluruz. Biz olmasak başkası olur ama bu anlayış ve bu zihniyetten kopmadan bu şehre hizmet etmeye ekip olarak inşallah devam ederiz.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “HEPİMİZİN, ORTAK, SEVDASI, ÜNYE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız