HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 15:30

OBB’DEN YÜZLERİ GÜLDÜREN İMZA

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, sözleşmeli memur ve memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet
OBB’DEN YÜZLERİ GÜLDÜREN İMZA

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, sözleşmeli memur ve memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’un imza attıkları sözleşme kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ'de çalışan 795 memura en üst limitten sosyal denge yardımı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen imza programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler,  Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar, Samsun Şube Başkanımız Savaş Gayretli, Ordu Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Yılmaz, Enerji Memur-Sen Ordu İl Başkanı Yahya Çelik, Bayındır Memur-Sen Başkanı Serhat Yaniker ve Birlik Haber-Sen Başkanı Ümit Gül katılım sağladı.

“PERSONELLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Düzenlenen imza programında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordumuzu Türkiye’nin parlayan yıldızı ve lokomotifi yapmak içim Memur kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Birlikte gayret edip, birlikte çaba göstereceğiz. Sözleşmemizin hem Memurlarımıza, hem belediyemize hem de sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum. Aziz Milletimize en güzel şekilde hizmet götürmemizde emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sosyal Denge Sözleşmesinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Dedi.

BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKANI USLU: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e personellere verdiği destek için teşekkür eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, şu açıklamayı yaptı.

 “Büyükşehir Belediye Başkanımız imzaladığı Sosyal Denge Sözleşmesi ile Memurumuzun yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Sözleşmemizin Ordumuza ve Memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sendikam ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi iletiyorum. Memurlarımızın göstermiş oldukları çaba ve gayretleri daha da artırarak, Devletimiz, Milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünüyorum. Hayırlı ve bereketli olsun.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile OSKİ'de çalışan 795 memura en üst limitten sosyal denge yardımı 2024 yılından itibaren geçerli olacak.

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, YÜZLERİ, GÜLDÜREN, İMZA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız