HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Aralık 2023 Cuma Saat: 13:13

BETON YOLLARIMIZI BİRLİKTE KORUYALIM

Ünye Belediyesi ilçe genelinde başlattığı beton yol seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe genelinde 200 km.’ye yaklaşan beton yol ağı vatandaşlara uzun ömürlü ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor. Ünye Belediyesi beton yolla
BETON YOLLARIMIZI BİRLİKTE KORUYALIM

Ünye Belediyesi ilçe genelinde başlattığı beton yol seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe genelinde 200 km.’ye yaklaşan beton yol ağı vatandaşlara uzun ömürlü ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor. Ünye Belediyesi beton yolların korunması ve daha uzun süre dayanması için vatandaşlara çağrıda bulunarak “Birlikte Koruyalım” dedi.

Ünye’de kırsal mahallelerin en çok tercih ettiği beton yol uygulaması hız kesmeden devam ediyor. Geniş yol ağına sahip ilçede Ünye Belediyesi son 5 yılda yaklaşık 200 km. beton yolu vatandaşların hizmetine sundu. Havaların elverişli olmasıyla birlikte aralıksız süren çalışmalarla birçok mahalle yolu uzun ömürlü ve konforlu ulaşıma kavuştu.

UYARI LEVHALARI DİKKATE ALINMALI

Beton yol çalışmalarında zaman zaman uyarı levhalarını ve bariyerleri dikkate almayan sürücüler ise yolları tahrip ederken, Ünye Belediyesi vatandaşlara “Beton yollara sahip çıkıp birlikte koruyalım” çağrısında bulundu.

Son olarak Ünye’nin Yeşilkent Mahallesi ana güzergâhında gerçekleştirilen ve devam eden beton yol çalışmalarında iki kez üzücü olay meydana geldi. Tarım aracı ile henüz kurumamış yola giren dikkatsiz sürücü yolun bozulmasına neden olurken kısa bir süre sonra aynı güzergâhta başka bir sürücü ise uyarı levhaları olmasına rağmen aracıyla kurumamış betona girdi. Her iki olayda sürücülere cezai işlem uygulanırken bozulan yol Ünye Belediyesi ekipleri tarafından yeniden onarıldı. Ünye Belediyesi vatandaşlara çağrıda bulunarak “Uzun ömürlü ve konforlu ulaşım için mahallelerimizde uyguladığımız beton yol çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızda yolların korunması için gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Her metresinin mali yükü olan yollarımızı birlikte koruyalım. Konforlu ulaşımı hep birlikte yaşayalım” dedi.

Anahtar Kelimeler : BETON, YOLLARIMIZI, BİRLİKTE, KORUYALIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız