Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
“SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR”

Altınordu Memur-Sen Engelli Komisyonu İl Temsilcisi Göksel Demirel, “Sevgi varsa engel yoktur” dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Demirel, Doğuştan veya sonradan engelli kardeşlerimize karşı insan olmamız hasebiyle birtakım sorumluluklarımız olsa gerek!
Onlarında bu hayat içinde engelsiz bir ortam sunmak ve normal bir hayat yaşamaları için hep birlikte fedakârlık göstermemiz gerekir diye düşünüyorum. Hatırlatmakta yarar görüyorum “Hepimiz Her An Bir Engelli Adayı” olduğumuzu farkında olduğumuzu aklımızdan çıkarmayalım” diye konuştu.
Kamusal alanda, toplu taşımalarda engellilerimize öncelik verelim diyen Demirel, “Aynı zamanda güler yüzlü ve tebessümü onlardan asla eksik etmeyelim. Sevgi varsa engel yoktur” şeklinde konuştu.
Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU