HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 14:14

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, Altınordu Şirinevler İlkokulu görme engelli özel eğitim 1. Sınıf öğrencisi Belinay Tepe’yi ziyaret etti.  
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, Altınordu Şirinevler İlkokulu görme engelli özel eğitim 1. Sınıf öğrencisi Belinay Tepe’yi ziyaret etti.

 

Altınordu Şirinevler İlkokulunda eğitimine devam eden doğuştan görme engelli 7 yaşındaki Belinay Tepe ile görme engelli öğretmen Vedat Yavuz’a ziyarette bulunan Vali Erol, Belinay tarafından “Hoş geldiniz Sayın Valim” yazısıyla karşılandı.

 

Görme engellilerin dokunarak okuyup yazmasına yardımcı olan Louise Braille tarafından bulunan ve 6 nokta sistemine dayanan "Braille Alfabesi"ni kullanarak yazılar yazan görme engelli 7 yaşındaki Belinay ile bir süre sohbet eden Vali Erol, bir kitaptan açılan sayfayı çok rahatlıkla okumayı başaran küçük kızı yürekten kutlayarak, duygulandı ve başarı dileğinde bulundu.

 

Vedat Yavuz, Belinay’ın çok hızlı öğrenme kabiliyetine sahip olduğunu söyleyerek, okuma yazma, bastonla yürüme, genel yaşam becerilerinin oluşturulması konusunda eğitim verildiğini ifade etti ve ziyareti dolayısıyla Vali Muamer Erol’a teşekkürlerini sundu.

 

Altınordu Şirinevler İlkokulunda, 4 sınıftan oluşan Anaokulunu da ziyaret eden Vali Erol, toplam 80 öğrencinin bulunduğu okulda miniklerle hasbihal etti.

 

Okul ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Muammer Erol, ”Çocuklarımızın daha rahat ortamda eğitim görmeleri için her türlü desteği vermeye özen gösteriyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Vali Muammer Erol, Altınordu Şirinevler İlkokulu ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şirinevler İlkokulu Müdürü Mustafa Akdeniz hazır bulundu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız