HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 12:04

ULAŞIM YATIRIMLARI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Altınordu ilçesinde 220 km yolu asfalt ve betonla buluşturarak yılların sorunlarına çözüm getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarında tarihi bir rekora imza attı. Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 19
ULAŞIM YATIRIMLARI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Altınordu ilçesinde 220 km yolu asfalt ve betonla buluşturarak yılların sorunlarına çözüm getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarında tarihi bir rekora imza attı.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 19 ilçede coğrafi şartlara bağlı olarak beton ve asfalt çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu Bahariye Mahallesi’nde beton yol çalışması gerçekleştirdi. Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na da ulaşım sağlayan toplam 3 km uzunluğundaki yol, vatandaşların yüzünü güldürdü.

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA DA ULAŞIM SAĞLIYOR

Vatandaşların yıllardır özlemle beklediği çalışmalarda ekipler Bahariye Mahallesinde bulunan 2 bin 100 metrelik alanda beton yol çalışmalarını tamamladı. Kalan kısımlarda kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalar vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını açtı.

Cumhuriyet, Topluca, Zaferköy ve Gerce Mahallelerine de hitap eden yaklaşık 3 km uzunluğundaki yol, turizmin gözde mekanlarından Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na da ulaşım sağlıyor.

VATANDAŞLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Bahariye Mahallesi Muhtarı Davut Acar ve mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri bu hizmeti kendilerine sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Güzel bir hizmet alıyoruz. Taş duvarları ve beton uygulamasıyla yolumuz çok güzel oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : ULAŞIM, YATIRIMLARI, YÜZ, GÜLDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız