HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 12:08

“ENGELSİZ BİR ÜNYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen programda engelli vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı engelliler gününün farkındalık günü olduğuna dikkat çekerek, “Engelli vatandaşları
“ENGELSİZ BİR ÜNYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen programda engelli vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı engelliler gününün farkındalık günü olduğuna dikkat çekerek, “Engelli vatandaşlarımızla sadece bir gün değil, 365 gün beraberiz. Ünye’mizi engelsiz şehir yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde program düzenlendi. Programda Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve protokol üyeleri engellilerle bir araya geldi. Programda konuşan dernek başkanları birliktelik ortamı sağlayan Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

Başkan Tavlı, “Engelli Kardeşlerimizin Sorunlarını Çözerek Şehrimizi Engelsiz Ünye’ye Dönüştürüyoruz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bizler bu toplumun ayrılmaz parçasıyız. Sadece bu kahvaltı sofrasında değil yılın 365 günü bir aradayız. Yerel yönetim olarak bakış açımızın bu istikamette olduğunu değerli dernek başkanlarımız da çok güzel ifade ettiler. Ünye’nin özellikle engelsiz yaşam konusunda geldiği noktayı başkanlarımız ifade ederken aynı zamanda diğer eksikliklerin giderilmesi noktasında da daha çok işimizin olduğunun farkında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yerel yönetim olarak şehrin engelsiz yaşam anlamında hazırlanması yönünde gayretlerimiz devam ediyor. Toplumun ayrılmaz parçası olarak sosyal tesislerimizden sosyal yaşam alanlarına ve diğer aktivitelere kadar bütün çalışmalarımızı bu titizlikle ve özenle yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde son 21 yılda baktığımızda engelli bireylerimiz istihdama sosyal hayatın her alanına siyaset, sanat ve spor alanlarında yer alıyor. Bu bağlamda engelli kardeşlerimizin ciddi anlamda sorunlarının giderilmesi noktasında çaba sarf edildiğine şahit oluyoruz. Yıllar önce engelli bireylerimiz toplumdan saklanırken, bugün toplumun her alanında yer almaktadırlar. Bu da sevgi tohumlarımızı ektiğimizde dünyanı çok daha keyifli ve huzurlu bir hale dönüştüğüne şahit oluyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “ENGELSİZ, BİR, ÜNYE, İÇİN, ÇALIŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız